"Birlikte daha iyisini yapabiliriz"

"Birlikte daha iyisini yapabiliriz"

İttifak Holding, MÜSİAD’ın her iki yılda bir düzenlediği fuara, bu yıl gıda firması Selva Gıda ile tarım ve hayvancık sektöründe faaliyet gösteren markası Selet ile katılıyor.

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeye dayalı gücü olarak faaliyetlerini sürdüren ve bugüne kadar dünyanın 120 ülkesine ihracat gerçekleştiren İttifak Holding, uluslararası pazardaki iş birliklerine yenilerini eklemeyi hedefliyor. Bu doğrultuda, her dönem olduğu gibi 17. MÜSİAD EXPO’da da yerini alıyor. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila “Türkiye ekonomisinin içinden geçtiği dönemi göz önünde bulundurduğumuzda MÜSİAD EXPO fuarı ayrı bir önem kazanıyor. Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine ulaşmamızın yolu; yerli üretimden, yerli yatırımlardan, yerli kaynak kullanımından ve ihracata dayalı büyüyen bir ekonomi oluşturmaktan geçiyor. Biz de İttifak Holding olarak bu topraklarda üreten ve 120 ülkeye ihracat gerçekleştiren, sürekli yeni pazarları hedefleyen bir grubuz.

Bu vizyondan hareketle geçtiğimiz yıl ihracatımızı yüzde 33 oranında artırdık.   Pek çok coğrafya ile ticaret halindeyiz ve her geçen gün bunlara yeni pazarlar ekliyoruz. Binlerce iş adamını bir araya getiren, ihracat, ithalat, yatırım ortaklıkları, teknoloji alışverişi gibi alanlarda uluslararası iş birlikleri ve ortaklıklara imkân sunan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nın da katılımcı firmalara yeni pazarlara girme fırsatı sağlayacağını düşünüyorum. Bu vesile ile MÜSİAD Expo’nun tüm katılımcılar için bereketli geçmesini temenni ediyorum” dedi. Türkiye’nin markalı makarna ihracat lideri olan Selva Gıda; un ve makarnasının yanı sıra buğday ruşeymi, yulaf ve buğday kepeğinden oluşan sağlıklı yaşam ürünleri, akıllı makarnalar, meyveli irmik ve Anadolu lezzetleri gibi sektörünün en yenilikçi ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturacak.

Makarna alanında dünyanın kristal lezzet ödülüne sahip ilk ve tek markası olan Selva Gıda, bu yıl da fuarda yeni iş birlikleri kurmayı hedefliyor. İttifak Holding bünyesinde 1993 yılından bu yana tarım hayvancılık alanında faaliyet gösteren Selet, Konya ve çevresindeki tesislerinde yumurta üreticiliği, yarka yetiştiriciliği, büyükbaş ve küçükbaş besiciliği, yem üretimi, organik gübre üretimi ve bahçe ve tarla ziraatı alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. İhracatta hedeflediği bölgelere yönelik tanıtım fırsatlarından biri olarak gördüğü Müsiad Fuarı’nda yerini alan şirket, fuarda ağırlıklı olarak yumurtasını tanıtacak. Selet, ülkemizin tek çatı altında en büyük kapasiteye sahip çiftliğinde ürettiği yumurtalarını özellikle Güney Asya ülkelerine ulaştırmayı hedefliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum