Birlik ve beraberliği sağlayacağız

Birlik ve beraberliği sağlayacağız

Acar Emlak’ın sahibi Orhan Acar, Emlakçılar Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Acar, “Sektördeki birik ve beraberliği sağlayacağız” dedi

Acar Emlak’ın sahibi Orhan Acar, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Acar ziyarette, Emlakçılar Odası başkanlığına aday olduğunu söyledi. Acar, azim ve kararlılıkla çalışarak, emlakçılara köstek değil, destek olacağını dile getirdi. Emlakçılar arasında yıllardır birlik ve beraberliğin sağlanamadığına dikkat çeken Acar, şunları söyledi: “Konya’da sağlanamayan sektördeki birik ve beraberliği bizim dönemimizde tam anlamıyla sağlayacağımıza canı gönülden inanıyorum. Emlakçılar Odamızın tüm sorunlarını yakından bilen biri olarak çözüm bulacağıma olan inancım tamdır. Sizleri şikayet ederek değil, sizlerle beraber sorunlarla mücadele etmeye hazırım. Biz bir oldukça, birbirimizi doğru anladıkça üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yoktur. Emlakçılar olarak itibarımızın artması için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırım. Yeni çıkacak olan emlakçılar yasasının biz Emlakçılara yansımalarını en iyi şekilde değerlendireceğimden emin olabilirsiniz. Bizleri birlik ve beraberlikten başka hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur. Bende bu birlik ve beraberliği sağlayacağıma söz veriyorum.”

Göreve geldiğinde üyelerin desteğiyle yapacaklarını açıklayan Acar, şunları söyledi: “Tapu müdürlüklerinde sadece emlakçıların başvurularını almak üzere birer memur görevlendirilmesini sağlayacağız. Emlakçılara yakışır bir bina kiralayarak odayı oraya kiralayacağız. Uygun bir arsa satın alıp yeni oda binamızı araya inşa edeceğiz. Yönetimdeki arkadaşlar düzenli bir şekilde üyelerimizi ziyaret edip, problem ve önerilerini alacak. Konya’yı belli bölgelere ayırarak, her bölge ile gurup toplantıları yapıp esnafımız arasında sürekli birlikteliği sağlayacağız. Belediyelerin daha önceki yıllarda almış olduğu ve yüksek olan emlak vergilerinin düşürülmesi için gerekli çalışmalara yapacağız. Odamızın kurumsallaşmasına ağırlık verip sayılı odalar arasında hak ettiği bir yapıya kavuşturacağız.”

İDRİS BAKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.