Birlik olmamız her şeyden önemli

Birlik olmamız her şeyden önemli

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, “Ülkemizin birlik ve beraberlik içerinde olması her şeyden önemli. Seçimlerin birlik ve beraberliğimizi bozmasına asla izin vermemeliyiz” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman Konya’nın Ilgın, Derbent ve Doğanhisar ilçelerini ziyaret etti. Programına sabahın erken saatinde Ilgın ilçesi ile başlarken vatandaşların ilgi ve alakaları için teşekkür eden Karaduman, “Ülkemizin birçok sorunu varken mevcut iktidar yerel yönetim seçimlerini ülkenin beka problemi haline getirdi. Bu ülkede 17 yıl önce beka sorunu yoktu, eğer bir beka sorunu ortaya çıktıysa bu sorunu çıkaran mevcut iktidardır, eğer ki böyle bir sorun ortada ise iktidar Sakarya’daki tank palet fabrikasını neden satışa çıkarıyor. Yine Ak Partili belediye başkan adayları yapacak bir projeleri olmadığı için vatandaşa belediyeyi bize vermezseniz Cumhurbaşkanımız darılır, gücenir diyorlar. Bizde diyoruz ki belediye işi hizmet işidir kim en iyi hizmeti yaparsa kimin projesi doğru ve haklı ise adil bir şekilde o kişinin kazanması gerekir, şehirlerimizi Belediye Başkanları yönetir. Dolayısıyla biz bu ülkenin kardeşliğini, bu ülkenin birlik ve beraberliğini bir seçim uğruna tüketemeyiz, biz buna asla müsaade edemeyiz. Hangi partiye oy verirlerse versinler bütün vatandaşlarımız bizim kardeşlerimizdir. Önümüzdeki seçimlerde ülkeyi kim yönetecek onu değil Konya’yı kim yönetecek onu seçeceğiz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap olduğunu vurgulayarak, "Birlikte sevgi vardır. Birlikte merhamet, vatan, millet, bayrak vardır. Ama ayrılıkta her zaman zulüm, yolsuzluk ve yoksulluk vardır. 31 Mart Mahalli idareler seçiminin kardeşliğimize birliğimize vesile olmasını diliyorum” dedi.

TARIM ARAZİLERİ BETONA TERK EDİLİYOR

Ilgın Programını tamamlayan Karaduman Doğanhisar ilçesinde esnaf ve vatandaşları Saadet Partisi Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Veysel Kapçı ile birlikte ziyaret etti. Doğanhisar’ın bir tarım ilçesi olduğuna değinen Karaduman, “Bize okullarda öğretilen bir konu vardı. Türkiye tarımda kendi kendisine yeten 3 ülkeden birisi idi, artık bu potansiyelimizi kaybetme noktasına geldik, tarım ürünlerinde ithalatımız artmaya başladı. Çiftçilerimiz topraklarını zarar ettikleri için ekemez hale geldi. Ülkemizin ekilebilir tarım arazileri beton binalara teslim ediliyor” dedi. Akşam saatlerinde Derbent ilçesine geçen Karaduman vatandaşlarının evlerini ziyaret ederek programını sonlandırdı.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.