Birlik olalım, bu takımı ligde bırakalım

Birlik olalım, bu takımı ligde bırakalım

 Anadolu Selçukspor İkinci Başkanı Okay Tınkır, açıklamalarda bulundu. Tınkır taraftarları Menemen maçına davet etti

 

TFF 2. Lig Kırmızı grup 34. Hafta maçında 4 Mayıs Cumartesi günü sahasında Menemen Belediyespor ile oynaanacak müsabakanın, ligde kalma adına önemli bir 90 dakika olacağına işaret eden İkinci Başkan Okay Tınkır; “Artık final haftasındayız. Haftalardır verdiğimiz mücadelenin karşılığını bu hafta sonunda alacağımıza inanıyorum. Son haftalarda kulağımıza hoş olmayan dedikodular geliyor. Bunları dedikodu olarak kabul ediyor ve karşı tarafı etkileyici unsurların futbolun içinde olmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Bence çok doğru şeyler değil. Ama Allah’ın adaleti tecelli edecek inşallah.

Biz bu hafta Menemen Belediyespor’u kendi sahamızda alnımızın akıyla yenip ligde kalacağız. Son iki maçta  Darıca  Gençlerbirliği ve Tokatspor’u yenerek hak ettiğimiz bu yeri sağlamlaştırmak istiyoruz. Biz bir ekibiz, yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız ligde kalacağımıza en baştan beri yürekten inanıyor. Bu süreçte yönetim kurulu olarak, gayretli bir şekilde gecemizi gündüzümüze katarak bu takımın ligde kalması için her şeyi yapmaya çalıştık. Oyuncularımıza her zaman güveniyoruz.  İnşallah Menemen Belediyespor’u net bir skorla mağlup edip diğer takımların ne yaptığına bakmadan sonuca ulaşacağız. Son maçta kazanarak galibiyetimizin tadını çıkarıp bunun sevincini yaşayacağız” dedi.

Özellikle Konyaspor taraftarlarına ve taraftar grubu başkanlarına seslenmek istediğini belirten Tınkır, “Göreve geldiğimizden bu yana Anadolu Selçukspor’un hep bir tarafı eksik. Bunu her fırsatta söylemeye çalıştık. Maalesef tribün desteğini hiç yanımızda göremedik. Büyük Konyaspor camiasının büyük taraftarlarının Menemen Belediyespor maçında Selçuk Üniversitesi stadyumunu doldurmalarını istiyorum. Önümüzde sadece bir 90 dakika var ve bu 90 dakikada takımıza destek olmalarını istiyorum. Bizi bu maçta yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Onlarla tek olalım, birlik olalım, bu takımı ligde bırakalım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.