'Birleşen Gönüller' Merzifon’da En Çok Seyredilen Film

'Birleşen Gönüller' Merzifon’da En Çok Seyredilen Film

Okul açmak için Türkiye’den Kazakistan’a giden bir çiftin hikâyesini anlatan ‘Birleşen Gönüller’ isimli sinema filmi Amasya’nın Merzifon ilçesinde gösterime girdiği günden itibaren en çok seyredilen film oldu.Seansları tıklım tıklım...

Okul açmak için Türkiye’den Kazakistan’a giden bir çiftin hikâyesini anlatan ‘Birleşen Gönüller’ isimli sinema filmi Amasya’nın Merzifon ilçesinde gösterime girdiği günden itibaren en çok seyredilen film oldu.

Seansları tıklım tıklım dolu geçen filme gösterilen ilgi nedeniyle sinema sahibi ek seanslarla talepleri karşılamaya çalışıyor. Birçok kesimden büyük ilgi gören Birleşen Gönüller filmi, seyircilere sık sık duygu dolu anlar yaşatıyor.

Filmden çok etkilendiğini söyleyen seyircilerden Uğur Gündoğdu isimli vatandaş, “Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Uzun zamandır gerek teknik, gerek görselliği, gerekse konusu alanında böyle kaliteli bir film seyretmemiştim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Salonların tıklım tıklım dolu geçtiğini söyleyen Özdilek Kültür Sineması sahibi Cengiz Özdilek ise, ek seanslarla talepleri karşılamaya çalıştıklarını söyledi. “Gösterildiği günden itibaren en çok seyredilen film olan Birleşen Gönüller, izleyiciden de tam not aldı” diyen Özdilek, “Hala filmin gösterimi için ek talepler geliyor. İzleyici filmi izlemek için çoluk çocuk geliyor ve memnun ayrılıyor” şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.