Birikimimi milletime hizmetkâr kılacağım

Birikimimi milletime hizmetkâr kılacağım

Rektör Yardımcılığı görevinden istifa edip, 27. Dönem seçimleri için AK Parti Konya'dan Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti

Ziyarette Merhaba Gazetesi SorumluYazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükeken, Karabulut'a teşekkür ederek, siyasi hayatında başarılar diledi. Selçuk Üniversitesi'nin değişik kademelerinde yaptığı akademik ve idari görevlerin yanı sıra; bin yataklı Selçuk Tıp Fakültesi Hastanesi ve Fakültesi'nin açılmasında gösterdiği büyük gayretlerle tanınan Karabulut, "Bugüne kadar olduğu gibi, bütün enerjimi, edindiğim bilgi, birikim, beceri ve deneyimlerini yarının başarılarına TBMM çatısı altında dönüştürmek heyecanı ile yola çıkıyorum" dedi.

"Devletimizin ve milletimizin üzerinde kurulmuş olan her tür kumpası bozacak bir millet uyanışını içeren büyük ve cesur çıkışlarını gördüğüm sayın devlet büyüklerimizi tüm birikimimle desteklemek amacıyla ve bu çıkışın içinde yer alan duruşun yıllardır bizatihi sahibi olduğum için aday adayı oldum" diyen Karabulut, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yeryüzündeki gerçekleri dikkate alan, dinamik ve temsil ettiği kadim mesuliyetleri bünyesinde barındıran gücüyle özellikle Ortadoğu coğrafyasında söz sahibi, mazlumların yegane umudu yeni bir Türkiye'nin her alanda devam etmekte olan kuruluş çalışmalarına değerlerim, şahsım, kabiliyetim ve bilim adamı kimliğimi hizmetkâr kılmak için aday adayı oldum. Ayrıca Anadolu'nun kalbi olma özelliğini Muhyiddin-i Arabi, Sadrettin Konevi, Şems-i Tebrizi, Mevlana Celaleddin-i Rumi efendilerimiz başta olmak üzere; son yüzyılımızda yetişmiy olan Ladikli Ahmet Hüdayi ve Hacıveyiszade Mustafa Efendi gibi ulular üzerinden kazanmış olan Konya'mıza, bu kadim başkentin maneviyatına ve kültürel mirasına yakışır şekilde başta eğitim ve sağlık olmak üzere her alanda büyük hizmetler yapabilmek için AK Parti Konya Milletvekilliğine aday adayı oldum. Yaşamakta olduğumuz seçim sürecinin genetik kodlarımızdaki insani vasıflarımıza yakışır bir düzeyde, olgunluk ve nezaket içerisinde, sağ duyu ve özgür iradenin hakim olacağı bir atmosferde sürebilmesi ümidiyle 'Yeni Türkiye' ruhunu hayata geçirecek idealleri taşıdığına inandığım tüm adaylara başarılar diliyorum. Çıkmış olduğumuz bu hizmet yarışında, çok değerli il ve ilçe delegelerimizin, genel merkez karar verici unsurlarının, halkımızın ve ilgili tüm paydaşların katkı ve desteklerini bekliyorum."

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.