Bir İyilikte Sen Yap Derneği’nden Vali Toprak’a ziyaret

Bir İyilikte Sen Yap Derneği’nden Vali Toprak’a ziyaret

Bir İyilikte Sen Yap Derneği Başkanı Erol Önyal ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret etti.

İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araç bağışı ve sosyal yardım çalışmaları gibi faaliyetler yürüten Bir İyilikte Sen Yap Derneği, protokol ziyaretleri kapsamında Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Toprak’a dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyleyen Başkan Erol Önyal, “Sayın Valimize görevinde başarılar diledik ve kendisine Bir İyilikte Sen Yap Derneğimizin çalışmaları, gerçekleştirdiğimiz yardım faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunduk. Bizleri kabul ettiği için Sayın Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarete Dernek Başkan Yardımcıları Esra Cokmen, İzzet Soydabircan, Mustafa Güler, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Müzeyyen Büyükkol, Kadir Metin, Genel Sekreter Betül Aköz ve Dernek gönül elçisi Yılmaz İncekara, Serdar Şentürk ve Samet İpek katıldı. Ziyaretin sonunda Başkan Erol Önyal, Konya Valisi Toprak’a günün anısına masa saati hediye etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.