Bir dönem kapandı artık!

Bir dönem kapandı artık!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine milletvekilleriyle bir araya gelirken vekillere an rüzgârıyla oy alma dönemi bitti” dediği iddia edildi.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara'yı kaybeden AK Parti’de, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın iki ayrı parti kurmasıyla oy endişesi yaşanıyor. Kulislere göre AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, milletvekilleriyle yaptığı görüşmede “Erdoğan rüzgârıyla oy alma döneminin bittiğini” söyledi. Kurtulmuş, vekillerden seçim bölgelerinde yoğun çalışmalarını istedi. Cumhuriyet’ten Emine Kaplan’ın haberine göre AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine milletvekilleriyle AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda Kurtulmuş’un vekillere “yeni bir siyasi döneme girdikleri” yönünde konuşma yaptığı belirtiliyor.

"ERDOĞAN RÜZGÂRIYLA OY ALMA DÖNEMİ BİTTİ"

Milletvekillerinden hafta sonları mutlaka seçim bölgelerine giderek daha yoğun bir şekilde çalışmalarını isteyen Kurtulmuş’un “Tayyip Erdoğan rüzgârıyla oy alma dönemi bitti” dediği ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmaya işaret eden Kurtulmuş’un "Bu konuşma bir milattır. Sayın Cumhurbaşkanı, siyasette vitesi yükseltti. Biz de bu vitese uyum sağlamalıyız, çalışmalarımızı buna göre yürütmeliyiz" ifadelerini kullandığı belirtiliyor.

Kurtulmuş’un yaptığı toplantının bazı milletvekilleri tarafından yakında gerçekleşecek olası bir gelişme ya da değişimin işareti olarak değerlendirildiği konuşuluyor. Buna göre parti kulislerinde, parti ve grup yönetiminde bazı değişimlerin olabileceği beklentisi hâkim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum