Bin genç sabah namazında buluştu

Bin genç sabah namazında buluştu

Konyalı gençler, Selçuk Üniversitesi Kampüs Cami'inde Anadolu Gençlik Derneği (AGD) öncülüğünde düzenlenen sabah namazında bir araya geldi

“Bir operasyon var bu sabah” sloganı ile düzenlenen namaz organizasyonuna; yaklaşık bin genç katıldı. Programı 26'ya yakın Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ile gerçekleştirdiklerini dile getiren AGD Üniversiteler Komisyonu Başkanı Turgut Akın, “Araçları olmayanlar için şehir merkezinden biz araç tahsis ettik” dedi.

Sabah namazı öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldığını ifade eden Akın, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Etkinliğe bin genç kardeşimiz katıldı. Topluluklar da bizlere destek verdi. Sabah namazından sonra gençlere kahvaltı ikramında bulunduk. Tek amacımız, tüm kurum ve kuruluşlarla birlik içerisinde olmaktır. Üniversitenin içindeki camide sabah namazında cemaatin çok az olduğunu duyduk. Buna üzüldük. O yüzden de böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Gençliği önemsiyoruz. Ahlak ve maneviyat anlayışımızı güçlendirmemiz lazım. Diriliş, Konya'dan başladı. Yıl içerisinde bu tarz etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Emeği geçenlerden Allah, razı olsun.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

3-4-013.jpg

23473119_1844146685614728_2229590332365347400_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum