Bin 500 Kişiye Aşure Dağıtıldı

Bin 500 Kişiye Aşure Dağıtıldı

Yozgat'ta hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Bilal Şahin Külliyesinde Cuma namazı sonrası bin 500 kişiye aşure dağıtıldı. Hayırsever işadamı Bilal Şahin, her yıl olduğu gibi bu yılda yine kendisi tarafından...

Yozgat'ta hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Bilal Şahin Külliyesinde Cuma namazı sonrası bin 500 kişiye aşure dağıtıldı.

Hayırsever işadamı Bilal Şahin, her yıl olduğu gibi bu yılda yine kendisi tarafından yaptırılan külliyede, Muharrem ayı dolayısıyla Cuma namazından sonra bin 500 kişiye aşure ikramında bulundu. Hayırsever işadamı Şahin, yaptığı açıklamada Muharrem ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlara aşure ikramında bulunduklarını söyledi. Şahin, “Muharrem ayı ve Aşure birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesidir. Birlik ve beraberliğe büyük ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizde Cuma namazı sonrası cami cemaatimize ve dışarıdan gelen vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk.” dedi.

Cami cemaatinden Mehmet Kılıç da aşure dağıtımından dolayı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’e teşekkür ederek, “Allah razı olsun, namazdan sonra aşure ikram edildi. Hayırsever İşadamımız Bilal Şahin Bey Yozgat’a büyük hizmetler yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bu günde birlik ve beraberliğin simgesi olan Aaşure ikramında bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Diğer vatandaşlar da benzer ifadeler kullanarak, hayırsever işadamı Bilal Şahin’e teşekkür etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.