BİMDER yetimlere burs verecek

BİMDER yetimlere burs verecek

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİMDER), lisede öğrenim gören tüm yetimlere burs verecek.

BİMDER Başkanı Mehmet Görür, Bozkır Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen geleneksel huzur sohbetlerinde yaptığı konuşmada, dernek yönetim kurulunun aldığı kararlar doğrultusunda ilçeye bağlı tüm okullarda 100 yetimin tespit edildiğini belirtti.

BİMDER yönetimi olarak 2015 yılı bütçesini zorlayarak Lisede okuyan yetimlere 8 ay süreyle her ay 75 lira burs vereceklerini ifade eden Görür, "Bu sadece bu sene ayırabildiğimiz fon. İnşallah hizmetlerimizin devamlı destekçisi olan halkımızın desteği ile ilerleyen yıllarda hedefimiz ilçemizdeki tüm yetimlerimize burs verebilmek. Burs verdiğimiz yetimler ile bundan sonraki yıllarda daha fazla gönül bağı kurulması gerekmektedir. Yetimlerimize destek yapmak isteyen hemşehrilerimiz için Ziraat Bankası Bozkır Şubesinde TR82000100017359221074-5004 Yetim Hesabı oluşturduk. Yardım severlerimizin yetimlerimize yapmış oldukları yardımları bu hesaptan takip edeceğiz" dedi.

Görür, projeye gönül desteği veren İlçe Kaymakamı Mustafa Demir ve Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.