Bim Aktüel Kampanyaları 

Bim Aktüel Kampanyaları 

Bim mağazaları kurulduğu dönemden itibaren yola çıktığı felsefeyi aynen korumaya devam ederek müşterilerine ekonomik açıdan oldukça yardımcı olmaktadır.

Bim mağazaları kurulduğu dönemden itibaren yola çıktığı felsefeyi aynen korumaya devam ederek müşterilerine ekonomik açıdan oldukça yardımcı olmaktadır. Kurulduğu dönemden itibaren belirli bir seviyedeki kaliteyi tutturan ürün yelpazesi ile bu ürünleri her kesimdeki tüketicinin ulaşabildiği bir seviyede piyasaya sunmak Bim mağazalarının en önemli misyonunu. Bu hedefi gerçekleştirirken de kuruluş ve satış politikasını da buna göre yönlendirmektedir. 

Bim mağazaları hem market konumlandırması hem de market içeriği itibariyle mağaza konusundaki maliyet kalemlerini minimum noktada tutmaya çalışarak bu durumu tüketiciler için bir avantaja dönüştürmeye çalışmaktadır. Özveri ve azmin başarısı olarak tanımlayabileceğimiz binlerce şube uygun ve kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam etmektedir. Üstelik bütün bu fırsatlara ulaşmak da çok kolaydır. Bim marketlerinin bu kadar çok tutulması fiyatlarının oldukça uygun kullanılmasından kaynaklı. Ürünlerini direk fabrikadan alarak satışa sunması da ürünlerin tüketiciye ulaşmasındaki fiyatlar konusunda yine bir avantaj ortaya koyuyor. 

Aktüel Ürünler 

Sürekli raflarda yer alan ürünlerin yani sıra hem Bim mağazaları açısından hem de tüketici açısından bir diğer büyük olumlu yön de bim aktüel ürünlerdir. Piyasada daha yüksek fiyatlara satılan ve tüketicilerin ilgisini çekebilecek farklı kategorideki ürünler belirli zamanlarda uygun bir fiyatla tüketicilere sunuluyor. Mevsimsel ihtiyaçların da göz önünde bulundurularak hazırlanan aktüel ürünler yazın ferahlatırken kışın içinizi ısıtmaktadır. 

Bu şekilde periyodik olarak haftalık şekilde ya da belirlenen tarihlerde mağazalara gelen ürünler bim kataloğu sayesinde tüketicilere duyuruluyor ve geniş bir kitlenin mağazaya gelecek olan ürünlerden haberdar edilmesi sağlanıyor. Bim aktüel ürünler kataloğu hem ürünlerin mağazaya geliş tarihi hem de fiyatları ile ilgili vermiş olduğu bilgiler sayesinde tüketicilerin bu konudaki meraklarını da gidermiş oluyor. 

Kalite ve Ucuz Fiyat Yan Yana 

Bim mağazaları kendi ürettirmiş olduğu ürünlerin yanı sıra Bim aktüel ürünlerinin ana konseptini oluşturan farklı markaların ürünlerini de uygun fiyata piyasaya sürmektedir. Bundan dolayı hemen hemen herkes tarafından takip edilen bu ürünlerin yelpazesi de oldukça geniştir. Kamp malzemeleri, tatil malzemeleri, beyaz eşya, küçük ev aletleri, oyuncaklar ve daha aklınıza gelebilecek her şeyi Bim marketlerde bulabilirsiniz. 

Fiyat ve kalite performansı oldukça iyi olan bu ürünler, sayesinde her kesim müşteriye hitap eden ve bu yüzden de tercih edilen bir marketler zinciri olması ve Türkiye'nin her yerinde en ücra ilçesinde bile şubesinin bulunması, her noktaya hizmet taşıması, tercih edilmesini sağlamaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.