Bilic: Doğru İşler Yapıp Golü Atamamak Çok Üzücü

Bilic: Doğru İşler Yapıp Golü Atamamak Çok Üzücü

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Rakibi avcumuzun içine almıştık. Her anlamda doğru işler yapıp golü atamamak çok üzücü” diye konuştu. Bilic, Arsenal ile yaptıkları Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçı sonrası yaptığı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Rakibi avcumuzun içine almıştık. Her anlamda doğru işler yapıp golü atamamak çok üzücü” diye konuştu.

Bilic, Arsenal ile yaptıkları Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçı sonrası yaptığı basın açıklamasında maçı değerlendirdi. Şampiyonlar Ligi’nden elendikleri için çok üzgün olduklarını söyleyen Bilic, “Rakibi avcumuzun içine almıştık. Her anlamda doğru işler yapıp golü atamamak çok üzücü. Bu elenmeyi unutup bir an önce lig ve Avrupa’daki maçlarımıza odaklanmalıyız” şeklinde konuştu.

Beşiktaş teknik direktörü, iyi bir maç çıkardıklarını ve son saniyeye kadar mücadeleyi sürdürdüklerine dikkat çekerek, “Her şey olabilirdi. Arsenal’e karşı 5-6 pozisyon bulamazsınız, bulduğunuzu atmalısınız. İstanbul’da da burada da birçok fırsatlar bulduk ama bir türlü golü bulamadık. Böyle bir rakibe karşı yüzde 80’lerde oynadık. Elendiğimiz için çok üzgünüz. Bu oyun ve mücadele bizim özgüvenimizi yükseltti” dedi.

“Maçı tribünden izlediğim için çok üzgünüm, hatalı olduğumu biliyorum” diye konuşan Bilic, tribünde olmasının takımın oyununu etkilemediğini vurgulayarak, futbolcularının çok iyi bir performans gösterdiklerini ifade etti. Bilic, Avrupa Ligi’nde kendi seviyeleri veya seviyelerinin altında rakiplerle karşılaşacaklarını belirterek, “Orası için güçlü bir takımız. İki transfer bekliyorum. Birçok kulvarda mücadele edeceğiz. Avrupa bizim için her zaman öncelikli olacak” diye konuştu.

Siyah beyazlı teknik direktör, tartışmalı penaltı pozisyonuna ilişkin sorulan bir soruya ise konumunun pozisyona uzak olduğunu hatırlatarak yorum yapmaktan kaçındı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.