Bilgehane ve Genç KOMEK öğrencileri 15 Temmuz’da nöbette olacak

Bilgehane ve Genç KOMEK öğrencileri 15 Temmuz’da nöbette olacak

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Konya Şubesi, Bilgehane ve Genç KOMEK Yaz Okulu'nda eğitim gören 410 öğrenciyi 4 gün...

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Konya Şubesi, Bilgehane ve Genç KOMEK Yaz Okulu'nda eğitim gören 410 öğrenciyi 4 gün süreyle "Asımın Nesli Yaz Kampı" kapsamında Mersin'in Silifke ilçesine götürdü.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'nde toplanan kafilenin hareketi öncesinde konuşan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mücahit Sami Küçüktığlı, Yavrularımızı Türkiye'nin en güzel kamp alanına götürüyoruz. Her öğrencimizle yakından ilgileneceğiz. Sadece deniz ve tatil kampı olmayacak aynı zamanda bir eğitim kampı olacak. 15 Temmuz gecesinde anma programı yapılacak. Gençler bu kamptan güzellikle, hayırla ayrılmış olacaklar. Kampı beraber yürüttüğümüz Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, TÜGVA'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

TÜGVA Konya Şube Başkanı Rıza Büyükzeren de desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Asımın Nesli Yaz Kampına katılan gençler, 4 gün süresince gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra 15 Temmuz gecesi Kuran-ı Kerimler okuyarak şehitler için hatim inecek. Gençler ayrıca 15 Temmuz gecesinde şehitler için sabaha kadar dualar edip nöbet tutacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.