Bilek bükülmüyor

Bilek bükülmüyor

Evinde bu sezon 17 maça çıkan temsilcimiz torku Konyaspor, sadece 1 mağlubiyet aldı. Torku Konyaspor, evinde 15 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi

Spor Toto Süper Lig'de oynanan son hafta maçlarıyla 2015-2016 sezon kapandı. Bu sezon ligde iyi bir çıkışa geçen temsilcimiz Torku Konyaspor evinde oynadığı maçlarda bileği bükülmüyor. Torku Konyaspor, evinde 15 maçtır mağlubiyet yüzü görmezken, bu sezon evinde oynadığı maçlarda yalnızca 1 mağlubiyet aldı.

EVDE 40 PUAN

Aykut Kocaman teknik direktörlüğünde iyi bir sezon geçiren temsilcimiz Torku Konyaspor, iç sahada uzun süredir mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon evinde 17 maça çıkan yeşil beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Torku Konyaspor, evinde  son yenilgisini 29 Ağustos 2015 tarihinde ağırladığı rakibi Galatasaray'a karşı aldı. Evinde ağırladığı tüm rakiplerine yenmeyi başaran temsilcimiz Torku Konyaspor, bu sezon evinde 40 puan toplamayı başardı.

NAMAĞLUP SERİ 15 MAÇ

Bu sezon ortaya koyduğu performansla Spor Toto Süper Lig'de 3.sıraya ambargo koyan Torku Konyaspor, son 15 maçta evinde ağırladığı tüm rakiplerine yenilgiyi tattırdı. 29 Ağustos 2015 tarihinde  Galatasaray'a karşı 4-1 mağlup olan Torku Konyaspor, bu maçın ardından evinde yenilgi yüzü görmedi. Galatasaray maçının ardından; Mersin İdman Yurdu,Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Trabzonspor, Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Beşiktaş'ı yenmeyi başardı. Bu sezon Torku Konyaspor'un evinde mağlup edemediği tek takım ise bu sezon Spor Toto Süper Lig'i altıncı sırada bitiren Galatasaray oldu.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.