Biberci ailesi çifte mutluluk yaşadı

Biberci ailesi çifte mutluluk yaşadı

Biberci Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Biberci ve Ramazan biberci evlatlarının mutlu günlerinde misafirlerini ağırladı. Fatmanur - Ramazan Biberci çifti de oğulları İbrahim Esad’ı sünnet ettirdi. 

Biberci Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Biberci ve Ramazan biberci evlatlarının mutlu günlerinde misafirlerini ağırladı. Nimet - Bülent Biberci çiftinin oğulları Mehmet, Sevim - Lütfi Şirikçi çiftinin kızları Sevde ile dünya evine girdi. 

img_5261.jpg

Genç çiftin düğün merasimi Çiftsan Botanik Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Biberci ailesi aynı düğünde ikinci bir mutluluğu daha yaşadı.

img_5262.jpg

Fatmanur - Ramazan Biberci çifti, oğulları İbrahim Esad’ı sünnet ettirdi.  Düğün merasimine Biberci ve Şirikçi ailelerinin yakınları, sevenleri, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Bülent ve Ramazan Biberci, misafirlerini tek  tek kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti. Misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak Sevde ve Mehmet çiftine mutluluklar diler, İbrahim Esad’a geçmiş olsun der, aileleri de tebrik ederiz.

img_5269.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.