Beyşehirli sanayici ve işadamları Karadeniz gezisinde

Beyşehirli sanayici ve işadamları Karadeniz gezisinde

Beyşehir'de yaşayan işadamı ve sanayiciler, düzenlenen Karadeniz illeri gezisine katıldı.

Beyşehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen gün süreli gezi kapsamında Karadeniz'in  Samsun, Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon illeri geziliyor.

Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, konaklama, yemek ve müze girişleri oda tarafından karşılanan geziye Beyşehirli sanayici ve işadamlarının büyük ilgi gösterdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Samsun'dan başlayan Karadeniz gezisi kapsamında, bu ilimizdeki Atatürk Anıtı, Bandırma Vapuru ve ilk adım anıtı ile gazi müzesi ziyaretlerimiz oldu.  Ardından  Ordu, Giresun, Maçka, Sümela Manastırı ve Uzungöl gezimiz oldu. Program kapsamında, Rize'deki çay ve Rize bezi fabrikalarımızı da gezdik ve buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra, Ayder Yaylası'nı ziyaret ettik.Gezimizin son durağı olan Trabzon'da ise bugün ziyaretçi işadamı ve sanayicilerimiz Ayasofya Müzesi, Atatürk Köşkü'nü görecek. Bu ilimizde ise dünyada sadece Trabzon'da yapılabilen Kazaziye işçiliğinin tanıtılması ve gümüş alışveriş imkanı değerlendirilecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.