Beyşehir’in mahallelerine 4 çok amaçlı saha daha

Beyşehir’in mahallelerine 4 çok amaçlı saha daha

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçenin dış mahallelerine kapalı halı saha ve çok amaçlı saha kazandırmaya devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir’in 4 farklı mahallesinin daha çok amaçlı sahaya kavuşacağını söyledi. Özaltun, Üzümlü’den sonra Huğlu Mahallesine yapılacak kapalı halı sahanın da bu ay içerisinde ihaleye çıkarılacağını belirtti. Seyşehir’de sportif yatırımlara dönemlerinde çok büyük önem verdiklerini ve gençlerden bu yönde gelen talepleri geri çevirmediklerini vurgulayan Özaltun, son 3,5 yıl içerisinde ilçeye 27 çok amaçlı saha kazandırdıklarını hatırlattı.

Beyşehir Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde ilçede sportif yatırımlara yenilerini ekleyebilmek için ihaleye çıkacaklarını vurgulayan Özaltun, “28 Aralık’ta ilçemizin 4 farklı mahallesine daha çok amaçlı saha kazandırabilmek için ihaleye çıkıyoruz. Bu ihalenin ardından yürütülecek çalışmalarla mahallelerimiz EPDM zemine sahip, futbol, voleybol ve basketbol oynanabilecek 15x30 çok amaçlı sahaya kavuşacak. Aynı tarihte, çok amaçlı sahalarımızla birlikte daha önce kamuoyu ile paylaşımını yaptığımız Huğlu Mahallemize kazandıracağımız bin 125 metrekarelik alana sahip kapalı halı saha ve idari binası işi de ihale edilecek. İhalelerin ardından yapılacak yer teslimi sonrasında mahallelerimiz 6 aylık takvim gününde spor tesislerine kavuşacak. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.