Beyşehir’e 7 milyon liralık cadde yatırımı

Beyşehir’e 7 milyon liralık cadde yatırımı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde başlayan prestij cadde tanzim çalışmaları devam ediyor.

Konya'da her ilçeye bir prestij cadde yapma hedefiyle yola çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir'de 7 milyon liralık prestij cadde tanzim çalışmasına imza atıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Beyşehir Belediyesi koordinesinde yürütülen ve Beyşehir Otogarı'ndan başlayan çalışmalar Mevlana Caddesi, Köprübaşı mevkisi, Antalya Caddesi ile Ali Akkanat Bulvarı'ndan Öğretmenevi istikametine kadar devam ediyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte çalışmaların sürdüğü caddelerde incelemelerde bulundu. Konya Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Şube Müdürü Mustafa Arslan ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt da Başkan Özaltun ve beraberindekilere eşlik etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in hizmet anlamında altın çağını yaşadığını söyleyerek, Beyşehir'e Beyşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir'in yanı sıra, DSİ, Karayolları, MEDAŞ gibi birçok resmi kurumun hizmet etmek için birbiriyle yarıştığını ifade etti. Özaltun, tüm kurumların koordineli ve işbirliği içerisinde hareket ederek ilçeye en iyi hizmeti sunabilmenin gayretini gösterdiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Şube Müdürü Mustafa Arslan da, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin metropol ilçelerde olduğu gibi diğer ilçelerde de hizmetlerine devam ettiğini kaydetti. Beyşehir'de prestij caddesi olarak Konya yolu üzerindeki Mevlana Caddesi ile Ali Akkanat Caddesini ele aldıklarını ifade eden Arslan, "Bu çalışmalar çerçevesinde, yolların sıcak asfaltla kaplanmasından tutun da kaldırımlarda doğal taş kaplamalı andazit taşı döşemesinden, bisiklet yolları ve gerekli yerlerde uygun otoparklar oluşturarak halkımızın istifadesine sunacağız. Bu çalışmaların hepsi il merkezindeki Konya Büyükşehir Belediyesi'nin standartlarında düzenlenecek. Şu anda da başladı zaten çalışmalarımız" dedi.

Arslan, Büyükşehir Belediyesi olarak prestij cadde çalışmaları kapsamında Beyşehir'e yaklaşık 7 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirmiş olacaklarını da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.