Beyşehir'de yol yapım çalışmaları

Beyşehir'de yol yapım çalışmaları

Beyşehir Belediyesince yol yapım çalışmalarının kış döneminde de sürdüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir'de olumlu hava şartlarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları yürüten ekiplerin, işlerini kolaylaştırdığını belirtti.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin, belediye ekiplerinin çalışmalarına daha da ivme kazandırdığını vurgulayan Özaltun, geçen yılın aynı döneminde karla mücadele için mesai harcayan ekiplerin, bu yıl kış ortasında yol yapım ve onarım çalışmaları da gerçekleştirdiğini ifade etti.

Olumlu hava koşulları nedeniyle ekiplerin, yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini anlatan Özaltun, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz ilçemiz genelinde bir yandan belirli bir program dahilinde yürütülen yollara kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da kış mevsimi şartlarının neden olduğu yollardaki bozulma ve tahribata müdahale ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri, yol yapım çalışmalarının yanı sıra bölgemizde halihazırda tespit ettiği güzergah ve noktalardaki tahrip olan yol ve kaldırımlar için seferber olmuş durumda. Bu çerçevede, kilitli parke taşıyla kaplı olan kesimlerde parke tamiri, kaldırımlarda bordür onarımı, asfaltla kaplı olan yerlerde ise yama çalışması yürüten ekiplerimiz, yollardaki drenaj hatlarında da bakım ve onarım faaliyetlerini devam ettiriyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.