Beyşehir’de Tanışma Ve Kaynaşma Programı

Beyşehir’de Tanışma Ve Kaynaşma Programı

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçenin üst düzey yöneticileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kamu çalışanlarını düzenlenen tanışma ve kaynaşma programında bir araya getirdi.

Beyşehir Belediyesi ile Memur-Sen Beyşehir Temsilciliği işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda düzenlenen tanışma ve kaynaşma programı kapsamındaki yemek programına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, kurum amirleri, kamuda çalışan personel, eğitim camiası mensupları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, siyasiler ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda kürsüye gelen Belediye Başkanı Murat Özaltun, Türkiye ve Beyşehir’i artık daha iyi günlerin beklediğini söyledi. Büyük Türkiye sevdası için artık önlerinin açık olduğunu dile getiren Özaltun, Beyşehir’de de Belediye Başkanı Murat Özaltun’un tek başına bir şey yapamayacağının altını çizerek, “Ekip ruhu ile çalışılırsa başarılı olabiliriz. O yüzden, çalışma düsturumuzu tamamen ekip çalışmasına yönelik yapıyoruz. Gerek belediye çalışanları arasında birim amirleriyle, gerekse STK temsilcilerimizle, gerek kaymakamlığımızla, başsavcılığımızla, emniyetimizle,kamu kurumlarımızla, ilçe teşkilatımızla uyumlu bir birliktelik çerçevesinde bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

"HALKIMIZIN DAHA KONFORLU BİR ORTAMDA YAŞAMASI SAĞLANACAK"

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de konuşmasında, Beyşehir’de toplumun değişik kesimlerinin bugün Belediye Başkanı Murat Özaltun’un önderliğinde bir araya gelmesini çok önemsediğini belirterek, “Bu, bana mutluluk veriyor, bir taraftan eğitim camiası, bir taraftan halkımızın seçtiği muhtarlar, bir taraftan basınımız, bir taraftan idarecilerimiz burada bir araya gelerek ilçemizin çok değerli insanları, yöneticileri olarak bir şeyler yapmak, kendilerini motive etmek için bulunuyorlar. Bu bir araya gelmenin ilçemizin bir yırtığının kapanması ya da ilçemizin gelişimi ve güçlenmesi için kumaşının örülmesi gerekiyorsa, kumaşının örülmesine vesile olmasını diliyorum. Belediyemizin yerelde yapmış olduğu birtakım hizmetler ve devletimizin, hükümetimizin gerçekleştirdiği büyük çaplı hizmetler inşallah daha büyük bir ivme kazanarak daha kısa sürede tamamlanacak ve Beyşehirlimizin, halkımızın daha rahat ve konforlu bir ortamda yaşaması sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Beyşehir Temsilcisi Halil Yavşil de, Beyşehir Belediyesi ve Memur Sen ilçe Temsilciliği olarak düzenledikleri programa katılımlarından dolayı salondaki herkese teşekkür etti. Yavşil, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerken programın sonunda Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a da bölgeye hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.