Beyşehir’de ihbara giden polislere öğrencilerden sürpriz

Beyşehir’de ihbara giden polislere öğrencilerden sürpriz

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ihbar üzerine bir okula giden polis ekipleri, öğrenciler tarafından "şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganlarıyla karşılandı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine polis ekipleri, Beyşehir Anadolu Lisesi'ne gitti. Ekipler, okul bahçesine geldiğinde ilginç ve bir o kadar da anlamlı bir manzara ile karşılaştı. Okul idarecileri ve öğrencileri karşılarında ellerinde açtıkları Türk bayrağı ile gören polis ekipleri, "şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları ile karşılanınca duygusal anlar yaşadı. Beyşehir Anadolu Lisesi Müdürü Musa Göker, polislere 10 Aralık'ta İstanbul Beşiktaş'a meydana gelen hain bombalı saldırı sonucunda şehit düşen emniyet güçleri anısına üzerinde "yanınızdayız" yazılı bir çiçek buketi verirken, polisin her zaman yanında olduklarını belirterek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Yapılan jeste teşekkür eden polisler ise, vatan uğruna canlarını her zaman seve seve feda edebileceklerini söyledi. Öğrenciler ve polis daha sonra hep birlikte İstiklal Marşı okurken, şehitler için saygı duruşunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.