Beyşehir'de 'cömertlik' konulu tiyatro sahne aldı

Beyşehir'de 'cömertlik' konulu tiyatro sahne aldı

Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli kurum ve kuruluşlarla birlikte yürüttüğü "Medeniyet Okulu Projesi" kapsamında Beyşehir Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu'nda ‘Cömertlik’ konulu tiyatro gösterisi yapıldı.

Okul salonlarında gerçekleşen tiyatro gösterilerini, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Başkan Yardımcısı Kamil Göksu da izledi.

Cömertlik konulu tiyatro gösterisini öğrencilerle birlikte izleyen Başkan Özaltun, "Bizi biz yapan değerlerimizi anlatan, öğreten, vatan millet sevgisini çocuklarımıza aşılayan ‘Medeniyet Okulu Projesi’ için Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Akyürek Bey başta olmak üzere, projeye destek veren kurum ve kuruluşlara, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tiyatro gösterisinden sonra öğrencilere Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, bu ayın konusu olan cömertliğin işlendiği dergiler dağıtıldı. Proje kapsamında her ay bir değerin işlendiği 40 bin, toplamda 320 bin dergi dağıtımı yapılacağı ve 8 bin tiyatro gösterimi gerçekleştirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.