Beyşehir’de çok amaçlı spor sahası hizmete girdi

Beyşehir’de çok amaçlı spor sahası hizmete girdi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.  TOKİ Konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nde yaptırılan çok amaçlı spor sahasında basketbol ve voleybolun yanı sıra futbol müsabakaları da yapılabilecek.

Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in 67 mahallesinde farklı farklı proje ve hizmetleri hayata geçirebilmek için yola çıktıklarını vurgulayarak, bu projeleri bir bir tamamlayarak açılışlarını gerçekleştirmeye başladıklarını söyledi. Avşar Mahallesi’nde yaptıkları çok amaçlı spor sahasından sadece çocukların değil, yaz döneminde boş kaldığında mahallede yaşayan kadınların da yöresel erişte ve tarhana yapımı gibi işlerde istifade edebileceğini vurgulayan Özaltun, “Bu saha sadece çocuklarımızın futbol, basketbol oynaması için yapılmadı, boş kalan zamanlarda da Beyşehir’in erişte ve tarhanasını yapmak için bayanlarımıza da tahsis edilmiş bulunmaktadır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.