Beyşehir Milli Eğitim’de veda yemeği

Beyşehir Milli Eğitim’de veda yemeği

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, atama gören şube müdürleri için veda yemeği verildi.

Beyşehir’de eğitim camiası, Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen veda yemeği programında bir araya geldi. Uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaparken son atamalarla Bursa ve Derebucak ilçelerine tayin olan Yusuf Karabacak ve Mahmut Göçüncü onuruna veda yemeği verildi. Yemeğe, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüştü Beğendi, okul müdürleri, öğretmenler ve atama gören şube müdürleri katıldı.
Zaman zaman duygusal anların yaşandığı yemeğin ardından konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Karabacak ile Göçüncü'ye eğitim camiasına verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti, yeni görev yerlerinde başarı temennisinde bulundu.
Derebucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Karabacak, meslektaşlarından helallik isteyerek 18 yıl boyunca Beyşehir milli eğitimine en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını belirtirken, Mahmut Göçüncü de uzun yıllar görev yaptığı Beyşehir ve Beyşehir insanını unutamayacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.