Beyşehir Halep’e yardım eli uzattı

Beyşehir Halep’e yardım eli uzattı

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi ve sivil toplum örgütleri tarafından Halep'te yaşayanlara "Halep'te insanlık ölmesin, yardım eli uzat" kampanyası başlatıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, İlçe Belediyesi ve Beyşehir'deki sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde Halep'teki mazlum Müslümanlar için yardım kampanyası başlatıldığını belirterek, "Yapılacak yardımlar Eşrefoğlu Camisi yanındaki bedestende oluşturulan yardım toplama merkezine teslim edilebilecek. Toplanan yardım malzemeleri ihtiyaç sahibi Müslümanlara tırlara yüklenerek gönderilecek. Her daim mazlumun yanında olan Beyşehirli hemşehrilerimizin yine bu konuda üzerine düşenin fazlasını yapacağına inancım tamdır. Rabbim ümmetin son kalesi olan ülkemize yardım etsin. Tüm Müslüman kardeşlerimize yapılan zulmü tersine döndürsün inşallah" dedi.

Toplantının ardından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde vatandaşlardan, makbuz mukabilinde nakit paranın yanı sıra, gıda, kullanılmamış kışlık kıyafet, battaniye, bebek bezi, bebek maması, bisküvi, süt tozu, kışlık ayakkabı,kuru bakliyat, un, şeker ve yağ gibi malzemeler talep ediliyor. 20 Aralık'ta başlayan yardım kampanyasının 28 Aralık'a kadar süreceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.