“Beyşehir birliğini yeniden tahsis edeceğiz”

“Beyşehir birliğini yeniden tahsis edeceğiz”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır:“Seçim çalışmaları sırasında biz zaten bu beraberliğin temellerini atmıştık.Bundan sonrasında daha büyük bir kenetlenme ile geçmişte görev yaptığımız üç dönemde olduğu gibi Beyşehir Birliğini yeniden tahsis edeceğiz

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır: “Seçim çalışmaları sırasında biz zaten bu beraberliğin temellerini atmıştık. Bundan sonrasında daha büyük bir kenetlenme ile geçmişte görev yaptığımız üç dönemde olduğu gibi Beyşehir Birliğini yeniden tahsis edeceğiz”

31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Bağımsız Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Seçim sonuçlarının Beyşehir’de birlik ve beraberliğin habercisi olduğunu ifade eden Başkan Bayındır, Beyşehir halkına da teşekkür etti.

Beyşehir’de seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye önemli mesajlar verdiğini belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Beyşehir’de geçirmiş olduğumuz seçimin sonuçlarını iyi analiz etmek gerek. Beyşehir burada önemli bir duruş sergileyerek gerekli mesajları verdi. Zaten geçmişten buyana şanlı tarihi ile dik duruşların merkezi olan Beyşehirli hemşehrilerimiz bugün bunu bir kez daha gösterdi” diye konuştu.

Beyşehir’de bugünden itibaren tüm kırgınlıkların, küskünlüklerin ortadan kaldırılarak yeni bir birlikteliğinde meşalesinin yakıldığının altını çizen Başkan Bayındır, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bu seçimi demokrasi şöleni içerisinde kaynaşarak, kucaklaşarak yedisiyle yetmişiyle tüm Beyşehirli hemşehrilerimize kucak açarak, kimseyi kırmadan, kimseye yanlış bir söz söylemeden geçirdik. Seçim çalışmalarımızda yanımızda her partiden arkadaşlarımız vardı. Ben bağımsız bir adaydım, beni mutlu eden hemşehrilerimin kadirşinas oluşuydu.  Seçim çalışmaları sırasında biz zaten bu beraberliğin temellerini atmıştık. Bundan sonrasında daha büyük bir kenetlenme ile geçmişte görev yaptığımız üç dönemde olduğu gibi Beyşehir Birliğini yeniden tahsis edeceğiz.”

Bu seçimin ayrı bir öneminin de “Beyşehir’de kibire karşı hoşgörü ve tevazu kazandı” diyen Başkan Bayındır; “Seçim süresince ve seçimden sonra gerek yanımızda olan, gerekse yanımızda olamadan, gurbetten bizlere destek olan, duaları ile bu kutlu yürüyüşe katkı sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.