Beyşehir Belediyesinden vergi uyarıs

Beyşehir Belediyesinden vergi uyarıs

Beyşehir Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergilerinin ilk taksidinin ödeme süresinin 31 Mayıs'ta son bulacağı bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergilerinin tahsilatının her sene mayıs ve kasım aylarında yapıldığı hatırlatıldı.

Bu vergilerin ilk taksidinin ödeme süresinin 31 Mayıs Salı günü sona ereceği belirtilen açıklamada, "Mükelleflerimizin mağdur duruma düşmemesi için sözkonusu süre içerisinde vergilerini ödemeleri gerekmektedir. Belediye hizmet binamızdaki veznelerimizde hafta içi mesai saatleri içinde nakit ve kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor. Ayrıca, e-belediyecilik uygulaması kapsamında www.beysehir.bel.tr web adresinden online olarak da borçlar ödenebilir. Ödeme süresinde ödenmeyen vergiler için 6183 sayılı kanun kapsamında gecikme zammı uygulanacak olup, mükelleflerimizin gecikme zammına maruz kalmamaları adına belirtilen güne kadar vergilerini ödemeleri menfaatleri gereğidir." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.