Beyşehir Belediyesinde bayramlaşma

Beyşehir Belediyesinde bayramlaşma

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlenen programında personeliyle bayramlaştı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, belediye hizmet binası önünde düzenlenen programda birim müdürleri ile personelin Kurban Bayramını kutladı. Kurban Bayramı dolayısıyla verilen idari izinle birlikte 10 güne çıkan bayram tatiline dikkat çeken Özaltun, Beyşehir Belediyesi personelinin ise idari tatil günlerinde tüm birimleriyle birlikte mesai yaparak ilçeye hizmet vermeye devam ettiğini hatırlattı. Bayram tatilinde de Beyşehir Belediyesinin birçok birimiyle nöbet sistemiyle çalıştığını ve sorumluluk alanlarında yürütülen genel hizmetlerin aksamaması için gayret gösterdiğini vurgulayan Özaltun, belediye hizmetlerinde 7/24 devam eden çalışma esasına vurgu yaparak, çalışmalarından ve emeklerinden dolayı tüm personeline teşekkür etti.

Geriye dönüp bakıldığında belediye başkanlığında 3,5 yıllık bir dönemi geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Özaltun, ilçe genelinde bu süreçte sözünü verdikleri ya da vermedikleri birçok hizmeti yerine getirdiklerini, birçok yatırımı hayata geçirdiklerini vurguladı. Beyşehir'de son dönemde artan fitneye, fesada ve bazı dedikodulara rağmen çalışmaya hız kesmeden devam edeceklerini belirten ve her konuda verilemeyecek hiçbir hesaplarının olmadığının da altını çizen Özaltun, "Önemli olan öbür dünyada hesap verebilmek. Bu dünyada kula hesap vermek kolay. Hep söylediğim bir örnek var. Bunu defalarca da söyledim. Şurada iki tane kamera tepemizde olursa, kılık kıyafetimize, oturmamıza, kalkmamıza dikkat ediyoruz değil mi? Bu bir gerçek ve realite. Ama bu kameranın binlerce piksel büyüklüğünde daha büyük bir kamera, kapasitesini bilemediğimiz, çözünürlüğünü bilemediğimiz bir kamera bizi takip ediyor. Ondan da haberimizin olması gerekiyor. Yarın bu uzuvlarımız konuşacak öbür dünyada. Önemli olan öbür tarafta hesap verebilmek. Allah'ım hesabını veremeyeceği işleri inşallah kimseye yaptırmasın" diye konuştu.

Özaltun, Beyşehir'de yapılan hizmetleri birlik ve beraberlik çerçevesinde, ekip ruhu içerisinde gerçekleştirdiklerini aktararak, "Bu hizmetleri Murat Özaltun tek başına yapmadı. Yapamaz da zaten. Bu çalışmaları birlikte yaptık. Her birimin bu çalışmalarda emeği ve katkısı var. Bu başarı hepimizin. Ama bu başarıları, yapılanları küçük göstermek isteyen ve gelecekle ilgili kendisine yer açmak isteyenleri de vatandaşlarımız aslında görüyor ve ibretle izliyor, ben onların takdirine bırakıyor, Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve birim müdürleri, çalışanlarla tek tek bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.