Beyşehir Belediyesi personeline koruyucu kışlık elbise dağıtıldı

Beyşehir Belediyesi personeline koruyucu kışlık elbise dağıtıldı

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan çalışanlara daha rahat çalışabilmeleri ve ağır kış şartlarından etkilenmemeleri amacıyla İş Güvenliği Kanunu'na uygun koruyucu kışlık elbiseler dağıttı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye'nin sahada mesai yürüten çeşitli birimlerinde görevli personelin daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için İş Güvenliği Kanunu'na uygun koruyucu tek tip kışlık elbise dağıtımı yaptıklarını söyledi. Başkan Özaltun, amaçlarının ilçe halkına en iyi şekilde hizmeti sunmaya çalışan, daha güzel bir Beyşehir için yoğun bir mesai harcayan personelin bu hizmeti yerine getirirken performansını yüksek tutabilmek olduğunu belirterek, "Bu nedenle personelimiz için özel kışlık kıyafetler temin ettik. Böylelikle personelimiz çalışmalarını kış ortamında da herhangi bir aksaklığa meydan vermeden daha rahat bir şekilde yapabilecekler" dedi.

Özaltun, personele iş güvenliği kanununa uygun maske, çelik burunlu bot, Beyşehir Belediyesi logolu flaşörlü mont, pantolon, swit, bere, eldiven, koruyucu gözlük gibi koruyucu kışlık kıyafetlerinin de dağıtıldığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.