Beylikdüzü Cam Hizmeti

Beylikdüzü Cam Hizmeti

İstanbul'da Beylikdüzü aynacısı olarak en iyi hizmeti vermekteyiz. Birbirinden farklı ayna modelleri satışını müşterileriyle buluşturan firmamız, kısa süre içerisinde Beylikdüzü ve çevresinde çok sayıda müşteriye ulaşmıştır.

İstanbul'da olarak en iyi hizmeti vermekteyiz. Birbirinden farklı ayna modelleri satışını müşterileriyle buluşturan firmamız, kısa süre içerisinde Beylikdüzü ve çevresinde çok sayıda müşteriye ulaşmıştır.

Asil cam 25 yıllık cam deneyimi ile sizlere en iyi hizmeti sunmaktan gurur duymaktadır. Uzman camcı ustaları ile deneyimli ve titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.


Ayna yapım ve satış işlerinizin yanı sıra, Beylikdüzü camcı firmalarından biri olarak sizlere hizmet etmekteyiz. Müşterilerimize haftada 7 gün hizmet vermekte olup, günün 24 saati sizler tarafından ulaşılabilir durumda olmaktayız. İstanbul bölgesinde Beylikdüzü cam servisi olarak çok sayıda kişi tarafından tercih edilmekteyiz.

Bizim için önemli olan siz değerli müşterilerimize birçok seçenek sunmaktayız. Bunlardan birisi de bol seçenekleriyle hizmetinize sunulan cam satışı işlemidir. Evinizde, ofisinizde, iş yerinizde bulunan camlarınızda kırık cam tamiri yapılmaktadır. Firmamız tarafından, müşterilerimize en uygun fiyatlara cam satışı yapılmakta olup, bizi tercih edenlerin en ucuz şekilde ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Firmamız personelleriyle birlikte kalitemizi arttırmak için müşterilerimize birçok seçenek sunmaktayız. Kırık cam veya hasarlı camlarınızın olduğu noktalara ücretsiz olarak gelmekteyiz. Sizlerin isteğine göre cam değişimi yapmaktayız. Hasarlı ürünleriniz firmamız tarafından sökülmektedir. İstediğiniz yeni ürünlerin, firmamız bünyesindeki atölyelerde titizlikle imalatı yapılmaktadır. İmalat sonrasında, personellerimiz tarafından ürün montajı gerçekleştirilmektedir. Ürün montajı ile birlikte son işlem olarak belirttiğiniz noktalarda cam takma işlemi de gerçeklemiş olur.

Firmamız, bizi tercih eden müşterilerimize birçok cam çeşidi sunmaktadır. Bunlardan birisi de ısı yalıtımı sağlamaya yardımcı olan ısıcam ürünleridir. İstediğiniz kalınlığa göre üretilmekte olan lamine cam, firmamız bünyesinde satışa sunulmaktadır.

Firmamız tarafından sunulan çeşitleri arttırmak için, müşterilerimize temperli cam, cam balkon seçeneklerini de sunmaktayız. Bu sayede her ihtiyaçtan alıcıya ulaşabilmekteyiz. Çeşitliliğimiz ve sizler sayesinde Beylikdüzü ve çevresinde çokça tercih edilen firmalar arasında yerimizi almış bulunmaktayız.

Cam tamiri hizmetlerimiz

Cam fitil değişimi

Isıcam çıtası değişimi

Çift cam kırık taraf değişimi

Ayna sökme – montalama değişim

 

Asil cam, İstanbul’un her bölgesine cam servisi sağlamakta ve 7/24 iletişim sağlayabilirsiniz.

Daha fazla cam ürünleri için; adresimizi ziyaret edebilir, ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.