Adem Turan

Adem Turan

Beyaz saray mı yoksa kara saray mı?

Beyaz saray mı yoksa kara saray mı?

Fitnelerin başkenti Washington, ana kumanda merkezi de Beyaz Saray’dır. Bu platformda üretilir bütün Ortadoğu, Asya hatta Afrika ülkeleri için işgal, komplikasyon, istila, teşevvüş projeleri. Mimarları da İngilizlerdir. Faaliyetlerine kargaşa çıkarmakla başlar, ardından kan gözyaşı ve istila.

Bunların GBT’leri oldukça kirli ve kötüdür. Başkanları değişir ama ilkeleri, hedefleri değişmez. Öncelikle İslam ve Müslüman fobileri vardır. Bu hastalıktan bir türlü felah bulamazlar. Şeytani duyguların esareti altında karar verirler.

İlim, bilim ve teknoloji alanında oldukça mesafe kaydetmişler. Ancak maneviyat alanında sınıfta kalmışlar. Dünya tarihinde en çok bilinen; bir çok romana ve filme konu olan İngilizlerin 1912 yılında imal ettiği, asla batmayacağı ileri sürülen lüks yolcu gemisi Titanik, daha ilk seferinde 15 Nisan 1912’de Atlas Okyonusu’nun kuzeyinde 2 bin 223 yolcu ve mürettebatla İngiltere’nin Southampton kentinden New York’a seyahet ederken, saat 02.20’de okyanusun karanlık sularına gömüldü. Bu kazada 514 kişi buz gibi sularda donarak öldü.

Şu sıralar ABD Irma kasırgası ile cebelleşiyor. Sri Lanka’da, Arakan’da hiçbir suçu günahı olamayan fakir Müslümanların ahı tuttu galiba. Sen onları sahipsiz mi sandın? Elbette yaradan yarattığına sahip çıkar. Allah (c.c) sabırlı davranır, onlara bir süre mühlet verir. Belki akıllarını başlarına alır diye. Ama bunlar da o meziyet ne arar. Halen DAEŞ’e PKK’ya 750 TIR’la silah yığınağı yapıyor. Hem de ücretsiz.

Rabbimiz bunları Cuma suresi 5.ayette  şöyle ifade eder;  “Tevrat’la yükümlü tutulup da onunla amel etmeyenlerin durumu, ciltlerle kitap taşıyan eşeğin durumu gibidir. Allah’ın âyetlerini inkâr eden topluluğun hâli ne kötüdür! Allah, zalimler topluluğunu hidayete erdirmez.”

Allah (c.c) bunlara akıl, fikir feraset versin, ıslah etsin diye dua ediyoruz.

Cumanız mübarek olsun, Allah’a emanet olunuz…

   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Adem Turan Arşivi
SON YAZILAR