Adem Turan

Adem Turan

Beterin beteri var

Beterin beteri var

Gündemimiz, korona virüsü. Gerek görsel yayında, gerek yazılı basında gerekse, sosyal medyada öncelikli konu dünyayı işgal eden virüs mikrobu. Habertürk televizyonuna video konferans ile bağlanan Kaliforniya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Amerika'da tedavi ve ilaç ücretlerinin çok pahalı olduğunu belirten Çilingiroğlu, "33 milyona yakın Amerikalı işini kaybetti. Bunların depresyonu var, bunların ilaçlarını nasıl alacağı var. Siz Türkiye'desiniz, çok şanslısınız. Gene ülkemizde 50 lira veriyorsun SGK oluyorsun hiç çalışmasan. Devletimizden Allah bin kere razı olsun, yönetimimizden bin kere razı olsun. Amerika'da bir ilaç almak ne kadar pahalı? Bir hastaneye gidiyorsunuz göğüs ağrısı için 20 bin dolar. Zaten adam evinin kirasını ödeyemiyor, hasta gidip ilacını alamıyor." ifadesini kullandı.

 Elbette bu sıkıntılı günleri de dayanışma içerisinde atlatacağız. Bu necip millet vatanını, bayrağını, insanını sever. Elinden ne gelirse yapmağa gayret eder. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olmaya itina gösterelim. İçimizdeki hainlere de prim vermeyelim.  Şeytanın çocukları da boş durmuyor. Nasıl Hz. Adem’i cennetten çıkarmak için, Allah’ın yasakladığı ağaçtan yemesini sağlamış ve dünyaya gönderilmesine vesile olmuşsa, şimdi de ABD de mevcut Siyonistlerin kurduğu bir üniversitede insan sağlığını bozmak için mikrop üretiyorlar.

Gözleri para hırsı ve iktidar gücü bürümüş bu esfele safilin güruh, kendi halkını bile öldürmekten geri kalmıyor.

Ümit ve dua ediyoruz ki, Selçuklu-Osmanlı nasıl geçmişte dünyaya huzur getirmişse yine bu asil neslin torunları dünyanın her yerinde zulüm içinde yaşayan insanlara barış, adalet ve mutluluk getirecektir. Açlık içinde kıvranan mazlumların hem karnı doyacak hem de kalbi doyacak. Susuz kalma korkusu ile develeri öldüren, sadece inançlarından dolayı insanlara zulüm eden caniler, siz bu insanları sahipsiz mi sandınız? Onları yaratan, yaşatan ve zamanı gelince de ölümü tattıracak tek ilahımız Allah cc vardır. Şurası muhakkaktır ki Allah nurunu tamamlayacaktır.

 Bizde sabır dua ve niyazla tek dayanağımız olan Rabbimize sığınıyoruz. Cuma gününüz mübarek olsun. Allah’a emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Adem Turan Arşivi
SON YAZILAR