Beşyol AVM Erenler’de

Beşyol AVM Erenler’de

Beşyol Grup bünyesinde faaliyet gösteren Beşyol Alışveriş Merkezleri'nin 3. mağazası olan erenler Şubesi törenle açıldı.

Erenler Mahallesi Başak Caddesi üzerinde faaliyet gösterecek AVM'nin açılışına PERDER Başkanı Habip Güngör, KOMÜT Başkanı Şaban Topal, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Atilla Şirin ile Beşyol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal, Yaşar ve İsmail Tekin ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesinde çocuklar için palyaço ve müzikli eğlence etkinlikleri gerçekleştirildi.  Kemal Tekin açılış programında yaptığı konuşmada, "Beşyol Grup olarak bugün market zincirimizin 3. şubesini açıyoruz. Sayın başkanlarımıza ve katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kalite politikamızdan taviz vermeyeceğiz. En iyiyi en kaliteliyi en uygun fiyata vereceğiz. Tekin ailesi olarak bunu gözetiyoruz. Marketin yanında kasap, besi ve gıda alanlarında faaliyet göstermeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

PERDER Başkanı Habip Güngör de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Beşyol ailesine teşekkür ediyorum. Konya’ya değer katıyorlar. Konyalınını parasını Konya’da kalmasını sağlıyorlar. Konya perakendecileri, yerel market zincirleri olarak olarak 4 bin 800 personel çalıştırıyoruz. Hemşerilerimizden Konya’nın markalarından alışveriş yapın diyoruz.”

KOMÜT Başkanı Şaban Topal ise konuşmasında, Beşyol AVM’nin yeni mağazasının hayırlı olması dileklerini iletti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Atilla Şirin ise konuşmasında, “Tekin ailesinin bu mutlu günlerinde beraberiz. Kemal Bey’i  uzun süredir tanıyoruz. Konyamıza önemli yatırımlar yapıyorlar, istihdam alanlarını oluşturuyorlar. Bu market zincirinin 4.’sünü, 5.’sini açmayı Cenab-ı Hakk nasip etsin” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kesilen açılış kurdelesi ile AVM hizmete açıldı. Markette pek çok üründe açılışı özel indirimli fiyatlar müşterilere sunuldu.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.