Besnik Hasi: Sonuca Doğru Biraz Daha Beceri Gösterebilirdik

Besnik Hasi: Sonuca Doğru Biraz Daha Beceri Gösterebilirdik

Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, hem üzgün hem de mutlu olduklarını belirterek, "Sonuca doğru biraz daha beceri gösterebilirdik." dedi.UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray'la 1 - 1 berabere kalan Anderlecht'te teknik direktör...

Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, hem üzgün hem de mutlu olduklarını belirterek, "Sonuca doğru biraz daha beceri gösterebilirdik." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray'la 1 - 1 berabere kalan Anderlecht'te teknik direktör Besnik Hasi, geride kalarak sarı - kırmızılıların oyun kurmalarına izin verdiklerini kaydederek, "Topu kolayca ele geçirdik. Topu kaptığımızda hızlı ve becerikliydik. Son vuruşlarda biraz kesinliğe ihtiyacımız vardı. Biraz mutluyum. Biraz da hayal kırıklığı var. Daha iyi olabilirdik. Belki sonuca doğru biraz daha beceri gösterebilirdik." şeklinde konuştu.

Besnik, hızlı ve güçlü oynamaya gayret gösteren bir takım olduklarını da anlatarak, "Çok defans yapmıyoruz. Biz futbol oynamayı düşünen bir takımız. Bu akşam da her zaman yaptığımızı yapmaya çaşıtık. Galatasaray'la ilgili de Türkiye liginin yeni başlamış olması. Yeni bir hoca ile çalışmalara başlamış olmaları yanında biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.