Beşiktaş'tan korkmuyoruz

Beşiktaş'tan korkmuyoruz

Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, ligin 32.haftasında deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçında hedeflerinin puan ya da puanlar almak olduğunu söyledi

Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, ligin 32.haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları maçtan puan ya da puanlarla ayrılacaklarına inandığını belirtirken, kulüp tarihimizde bir ilk olan UEFA Kulüp Lisansının alınmasının konu ile ilgili görevlilerimizin gayretleri sonucunda gelen bir başarı olduğunu sözlerine ekledi.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYETTİ

Değerlendirmesine Gençlerbirliği ile oynanan ve Kartal'ın 1-0 kazandığı maç ile ilgili görüşleri açıklayarak başlayan  Ahmet Baydar, “Ligde rahat konumda olan iki takımın mücadelesiydi. Bu tür maçlara konsantre olmak ve istediğiniz oyunu oynamak kolay olmuyor. Bizim hedefimiz sezonu ilk 7-8 takım arasında tamamlamak. Bu doğrultuda kazanmamız gereken bir maç oynadık. Kontrolü elimizde tuttuğumuz mücadeleden 1-0 galip ayrılmasını bildik. Önemli bir galibiyet aldık. Puanımız şu an 41. Geride kalan 3 maçı da en iyi sonuçlarla tamamlayarak sezonu hedeflediğimiz sıralamada bitirmek istiyoruz” dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN PUAN ALIRIZ

Baydar, ligin 32.haftasında deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçında hedeflerinin puan ya da puanlar almak olduğunu ifade ederek, “Son haftalarda yakaladığımız çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyor ama kesinlikle çekinmiyoruz. Kendi oyunumuzu, mücadelemizi ve kazanma arzumuzu sahaya yansıtarak iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

KONYASPOR “UEFA”LI OLDU

Kulüp tarihinde ilk defa UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandığını ve bunun gerçekten büyük bir başarı olduğunu da sözlerine ekleyen Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Bilindiği gibi UEFA Kulüp Lisansı almak için belirlenen önemli kriterler var. Bu kriterlerin yerine getirilmesi adına ilgili birimlerde çalışan kulüp görevlilerimiz büyük bir gayret gösterdiler. Kriterlerin eksiksiz olması adına ciddi çalışmalar yapıldı. Bunun karşılığı da UEFA Kulüp Lisansı ile alındı. Kendilerine üstün gayret ve çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Artık KONYASPOR aldığı bu belge ile UEFA Kulüpleri arasında. İnşallah bu durumu Avrupa kupalarında da mücadele ederek taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.