Beşiktaş’ta Stoper Belirsizliği

Beşiktaş’ta Stoper Belirsizliği

Ersan Adem Gülüm’ün Çin’e transfer olmasının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yarın Gaziantepspor’a karşı Rhodolfo’nun yanında stoperde kimi oynatacağı merakla bekleniyor.Spor Toto Sü...

Ersan Adem Gülüm’ün Çin’e transfer olmasının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yarın Gaziantepspor’a karşı Rhodolfo’nun yanında stoperde kimi oynatacağı merakla bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş evinde Gaziantepspor’u ağırlayacak. Henüz ligde maç oynayamayan siyah-beyazlılar, ertelenen maçlar sebebiyle rakiplerini de 2 maç geriden takip ediyor.

Kupada yoluna doludizgin devam eden Beşiktaş, yurt genelinde etkili olan kötü hava koşuları sebebiyle Mersin İdmanyurdu ve Trabzsonpor maçlarını oynayamadı. Ligin ikinci yarısının ilk maçına yarın Gaziantepspor’a karşı çıkacak olan Kara Kartallar’da ise hafta içerisinde Çin’e transfer olan Ersan Gülüm’ün dışında eksik bulunmuyor.

STOPER SORUNU

Ersan’ın takımdan ayrılmasının ardından ise Gaziantepspor maçında Rhodolfo’nun yanında kimin oynayacağı ise merakla bekleniyor. Ara transfer döneminde takıma dahil olan Alexis Delgado - Marcelo Guedes ikilisinden birinin stoperde görev alacağı tahmin edilirken, yine stoperde bir diğer tercih ise Dusko Tosic olarak gözüküyor.

Elinde 3 stoper seçeneği bulunan Şenol Güneş’in hafta içerisinde yapılan idmanlarda Marcelo’yu Rhodolfo’yla birlikte stoperde denediği ifade edilirken, tandemde Rhodolfo’nun yanında oynayacak ikinci ismin maç saatinde netleşeceği de gelen haberler arasında.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.