Beşiktaş'ta 10 numaraya Yunan yıldız

Beşiktaş'ta 10 numaraya Yunan yıldız

İtalyan basını, Beşiktaş'ın Bologna'da forma giyen 27 yaşındaki ofansif orta saha Panagiotis Kone için teklifte bulunduğunu, görüşmelerin de olumlu olduğunu yazdı.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Transfer harekatını sürdüren ve dünya yıldızlarıyla temasa geçen Beşiktaş'ta gündeme bir isim daha düştü. İtalyan basını, Serie A ekibi Bologna'da forma giyen Yunan orta saha oyuncusu Panagiotis Kone için siyah-beyazlı takımın girişimlere başladığını öne sürdü.

Sözleşmesi 2017'de bitecek oyuncu olan 27 yaşındaki Kone konusunda İtalyanlar'la masaya oturan Beşiktaşlı yöneticilerin görüşmelerde büyük aşama kaydettiği iddia edildi. Haberde, Kone için Udinese'nin de devrede olduğu ancak tecrübeli oyuncunun da Beşiktaş'a sıcak baktığı dile getirildi. Orta sahanın hücum bölgesi ve sağ kanatta görev yapan 1.82 boyundaki isim, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Yunanistan Milli Takımı'nın 8 numaralı formasını terletti ve 3 maça çıktı.

Piyasa değeri yaklaşık 5 milyon euro olarak gösterilen Panagiotis Kone, Olympiakos ve Lens altyapılarında yetiştikten sonra AEK, Iraklis ve Brescia gibi takımlarda oynadı. Geçtiğimiz sezon Bologna ile İtalya liginde 28 karşılaşmada boy gösteren Kone, 5 gol kaydederken 1 de asist yaptı.

İKİNCİ İDDİA VAN DER VAART

10 numara arayışlarını sürdüren Kara Kartal, Panagoiotis Kone transferinin yanı sıra gözünü Van der Vaart'a da çevirdi. Hollandalı, Kartal'a yeşil ışık yaktı.

2012 yılından bu yana Hamburg'ta forma giyen Hollandalı oyuncu, daha önce Beşiktaş'ın yaptığı teklife sıcak bakmamıştı. Ancak önceki gün Bild gazetesine konuşan Van der Vaart, "Aslında ben kalmak istiyorum ama kulüp benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum. Benim kalmam istememe rağmen onlar beni satmak isterse yapacak bir şey yok, futbolda ne olacağını kimse bilemem" yorumunu yaptı. Bu arada Hamburg kulübünün de tecrübeli oyuncuyu satmayı düşündüğü ve menajerler aracılığı ile siyah- beyazlı yetkililerle masaya oturmak için haber gönderdiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.