Beşiktaş'ta, Asteras Tripolis Maçının İstanbul Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş'ta, Asteras Tripolis Maçının İstanbul Hazırlıkları Tamamlandı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında 27 Kasım Perşembe günü deplasmanda Asteras Tripolis ile oynayacak olan Beşiktaş bu maçın İstanbul'daki hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör...

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında 27 Kasım Perşembe günü deplasmanda Asteras Tripolis ile oynayacak olan Beşiktaş bu maçın İstanbul'daki hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde ve sağanak yağmur altında yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana tedavi olan olan Uğur Boral ile tedavi sonrası bireysel çalışan kaleci Tolga Zengin ve Tomas Sivok ile izinli olan Demba Ba katılmadı. İsmail Köybaşı ise takımla birlikte ilk çalışmasını yaptı.

Teknik direktör Slaven Bilic, yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yaptırdı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. İstasyon koşuları ve streching çalışması sonrası pas çalışması ve 5'e 2 çalışması yapıldı. Dar alanda kontrol pas ve minik kale maç yapan siyah beyazlı oyuncular antrenmanı yarım sahada yapılan çift kale maç ile tamamladı.

Beşiktaş, yarın sabah saat 10.00’da özel uçakla Yunanistan'a gidecek ve son çalışmasını akşam saat 18.00’de maçın oynanacağı statta yapacak. Teknik Direktör Slaven Bilic, yarın saat 17.30'da Asteras Tripolis karşılaşması hakkında bir basın toplantısı düzenleyecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.