Beşiktaş Yunanistan'a Gitti

Beşiktaş Yunanistan'a Gitti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında yarın Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis'e konuk olacak Beşiktaş bu maç için Yunanistan'a gitti.Beşiktaş, Asteras Tripolis karşılaşması için bu sabah erken saatlerde Yunanistan'a gitti. BJK Ümraniye Nevzat...

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında yarın Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis'e konuk olacak Beşiktaş bu maç için Yunanistan'a gitti.

Beşiktaş, Asteras Tripolis karşılaşması için bu sabah erken saatlerde Yunanistan'a gitti. BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden saat 08.15'te hareket eden siyah beyazlılar, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Yunanistan'a gitti.

Beşiktaş'ta Asteras Tripolis maçının son antrenmanı bugün saat 18.00'de maçın oynanacağı Theodoros Kolokotronis Stadı'nda yapılacak. Antrenmandan öncesinde ise teknik direktör Slaven Bilic ve bir oyuncu maçla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacaklar.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında deplasmanda Asteras Tripolis ile karşılaşacak olan Beşiktaş, grupta 8 puan ve averajla 2. sırada bulunuyor. Siyah beyazlı takımda sakatlıkları devam eden kaleci Tolga Zengin, Tomas Sivok ve Uğur Boral kafilede yer almazken, tedavisi tamamlanan İsmail Köybaşı'nın maç kadrosuna dahil edildiği belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.