Beşiktaş maçıyla telafi  edeceğiz

Beşiktaş maçıyla telafi edeceğiz

Ali Turan, "Buraya 3 puan için gelmiştik ama olmadı.Buraya gelen ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Haftaya oynayacağımız Beşiktaş maçı var. O maça da 3 puan için çıkacağız" dedi

Deplasmanda oynadıkları Çaykur Rizespor A.Ş. maçında öne geçmelerine rağmen hakem hatasından gelen bir kararla berabere ayrıldıklarını belirten takım kaptanı Ali Turan ve Mehmet Uslu, puan kayıplarını Beşiktaş maçında telafi edeceklerine inandıklarını söylediler.

FARKI ARTIRAMADIK

Maçı değerlendiren takım kaptanı Ali Turan, "Golden önceki pozisyonda auta giden topa korner verildi. İtiraz ettik ama sonuç değişmedi. Sonrasında top Mehmet Akyüz'ün eline çarptı. Ona da itiraz ettik ama kendisi hiç oralı olmadı. Aslında oyuna iyi başladık. İlk 15-20 dakika oyun karşılıklı gitti geldi. Sonra havanın da etkisiyle biraz oyundan düştük. Fakat ikinci yarıya iyi başladık. Pozisyonlara girdik. Zaten golü de bulduk. Golden sonra yine kontra ataklardan pozisyonlar bulduk. Ama atamadık. Rakibe de fazla pozisyon vermedik. Hakemin bariz bir hatası sonucu Mehmet Akyüz'ün eliyle aldığı toptan sonra beraberliğe yakalandık. Gönül isterdi ki ilk maçtan 3 puan alarak başlayalım. Olmadı. Deplasmanında alınan 1 puanla başlamak iyidir diye düşünüyorum. Buraya 3 puan için gelmiştik ama olmadı. Haftaya oynayacağımız Beşiktaş maçı var. O maça da 3 puan için çıkacağız. Sonrasında bir milli takım arası var. Yavaş yavaş takımımız oturacak. Buraya gelen ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlara 3 puan hediye etmek isterdik ama olmadı. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılırız" görüşlerine yer verdi.

BİRAZ GERİYE ÇEKİLDİK

Açıklamasına "Öncelikle yeni sezonun hem bizim adımıza hem de diğer takımlar adına hayırlı olmasını diliyorum" sözleriyle başlayan Atiker Konyasporlu Mehmet Uslu, "Ağustos'un ortasında ve çok sıcak bir havada oynanan sezonun ilk maçında ilk yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ç.Rizespor bizden daha iyiydi. İkinci yarıda topun bizde kalmasını sağladık. Nitekim de duran toptan bir gol bulduk. Oyun tam bizim istediğimiz gibi giderken son 10-15 dakika yine Ç.Rizespor'un üstünlüğü vardı. 1-0'ı korumak isterken üçgüdüsel olarak biraz daha geriye çekildik. Kötü bir gol yedik ve beraberlikle ayrılıyoruz. Deplasmanda alınan puan puandır. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. En iyi şekilde hazırlanıp burada kaybettiğimiz 2 puanı Beşiktaş maçında telafi etmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.