Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu Maçının Çalışmalarını Tamamlayıp Kampa Girdi

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu Maçının Çalışmalarını Tamamlayıp Kampa Girdi

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.Macit Özcan Spor Tesisleri'de Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde...

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Macit Özcan Spor Tesisleri'de Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmanı; 2. Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da takip etti.

Kulüpten yapılan açıklamada antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin ve belinde ağrı olan Oğuzhan Özyakup katılmadı. Mustafa Pektemek ve Demba Ba takımdan ayrı olarak çalıştı.

Siyah beyazlılar, taktik antrenmanına takım halinde yapılan ısınma koşusu ve stretching hareketleriyle başladı. 5'e 2 pas ve kısa istasyon koşuları sonrasında taktik çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın saat 21.45'te oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçını beklemeye başladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.