Beşiktaş, Kasımpaşa'yı Yenip Maç Fazlasıyla Lider Olmak İstiyor

Beşiktaş, Kasımpaşa'yı Yenip Maç Fazlasıyla Lider Olmak İstiyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Fatih Terim Stadı'nda Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek maç fazlasıyla hem liderlik koltuğuna oturmayı hem de UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Asteras Tripoli...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Fatih Terim Stadı'nda Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek maç fazlasıyla hem liderlik koltuğuna oturmayı hem de UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Asteras Tripoli maçı öncesinde moral bulmak istiyor. İki takım arasında geçen sezon ligde oynanılan 2 maçıda Beşiktaş 3-0 ve 2-1'lik skorlarla kazanmıştı.

Zirve yolunda Galatasaray'ın dün akşam Trabzonspor'a 3-0 mağlup olmasından sonra liderlik koltuğuna oturma şansını elde eden siyah beyazlı ekipte zorlu randevu öncesinde savunmada görev yapan Tomas Sivok'un yokluğu kart cezalıları İsmail Köybaşı ve Pedro Franco'nun eksikliği yaşanıyor. Teknik direktör Slaven Bilic, stoperde Ersan Gülüm ve Necip Uysal'a görev vermek zorunda kaldı. Bu arada Beşiktaş'ta birçok maçta ilk 11'de görev yapan Olcay Şahan ise bu maçta yedekler arasında oturması dikkatlerden kaçmadı.

PAŞA'DA EKSİKLİKLER CAN SIKIYOR

Konuk ekip Kasımpaşa'da ise stoperde görev yapan Barış Başdaş ve Ryan Donk'un sarı kart cezalı olmasından dolayı sıkıntılar yaşanıyor. Teknik direktör Shota Arveladze bu oyuncuların yokluğunda stoperde İlhan Eker ve Mert Kula'ya görev vermek zorunda kaldı. Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Orhan Şam, Viudez ve Malki ile sezon başında ön çapraz bağları kopan Eren Derdiyok takımdaki yerlerini alamıyorlar.

Beşiktaş, ligde topladığı 17 puanla 4. sırada yer alırken, Kasımpaşa ise 13 puanla 10. sırada bulunuyor. Bu arada Olcay Şahan yedek soyunduğu Kasımpaşa maçında görev alamazken, ligde attığı 4 golle Beşiktaş adına en çok gol atan oyuncu oldu. Olcay Şahan'ı 3 golle Demba Ba ile Kerim Frei izliyor. Rakip Kasımpaşa'da ise Adem Büyük ligde attığı 6 golle, gol krallığı yarışında 9 gollü Theofanis Gekas'ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Özgür Yankaya, Kemal Yılmaz, Gökhan Memişoğlu

Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Ersan Gülüm, Motta, Veli, Atiba, Sosa, Gökhan Töre, Kerim Frei, Demba Ba

Kasımpaşa: Isaksson, Erhan, Mert, İlhan, Sancak, Kerem Şeras, Andre Castro, Tunay, Scarione, Babel, Adem Büyük

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.