Beşiktaş, Kasımpaşa Maçının Taktiğini Çalıştı

Beşiktaş, Kasımpaşa Maçının Taktiğini Çalıştı

Beşiktaş, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı taktik antrenmanla devam etti.Basına kapalı yapılan antrenmanın yaklaşım 1.5 saat sürdüğü açıklandı.Teknik Direktör...

Beşiktaş, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı taktik antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan antrenmanın yaklaşım 1.5 saat sürdüğü açıklandı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmasının yapıldığı belirtildi. Antrenmanın takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladığı, streching çalışması ve istasyon koşularının yapıldığı açıklandı. Top kontrolü ve pas çalışmasının da yapıldığı ve taktik programın yer aldığı çalışmalar sonrası antrenmanın tam sahada oynanan çift devreli maç ile sona erdiği belirtildi.

Antrenmana milli takımdan henüz dönmeyen Atiba Hutchinson, ameliyat olan Uğur Boral, MR çekilen ve sağ arka adalesinde 1. derece yırtık tespit edilen Tomas Sivok'un katılmadığı, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'nın da takımdan ayrı bireysel çalışma yaptıkları belirtildi. Pedro Franco, Veli Kavlak ve Ersan Gülüm ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, 23 Kasım Pazar günü İstanbul Başakşehir Stadı'nda ağırlayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.