Beşiktaş, Feyenoord Maçı Hazırlıklarına Yarın Başlayacak

Beşiktaş, Feyenoord Maçı Hazırlıklarına Yarın Başlayacak

Beşiktaş, Feyenoord ile 30 Temmuz Çarşamba günü oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçının hazırlıklarına yarın akşam başlayacak.    2014 - 2015 futbol sezonu hazırlıkları için ilk etabı Almanya'da,...

Beşiktaş, Feyenoord ile 30 Temmuz Çarşamba günü oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçının hazırlıklarına yarın akşam başlayacak.

    2014 - 2015 futbol sezonu hazırlıkları için ilk etabı Almanya'da, 2. etabı ise İngiltere'de yapılan kamp sonrasında yurda dönen Beşiktaş, Feyenoord maçının ilk çalışmasını yarın akşam saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Öte yandan İngiltere kampı sonrası özel izin alan Senegalli yeni transfer Demba Ba'nın da yarınki çalışmada yer alacağı bildirildi.

    Bu arada Beşiktaş Kulübü bu gece 24.00'e kadar yeni yapalacak olan transferlerden isim bildirmezse, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda mevcut kadro ile mücadele edecek.

Siyah - beyazlıların 2. etap hazırlıklıkları kapsamında İngiltere'de yaptığı son 4 hazırlık maçında aldığı sonuçlar ise şöyle:

Beşiktaş: 1 - Wigan Athletics: 2

Beşiktaş: 2 - KV Oostende: 0

Beşiktaş: 6 - Hereford United: 0

Beşiktaş: 1 - FC Mainz 05. 1

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.