Emre Özgül

Emre Özgül

Ben varım ya siz?

Ben varım ya siz?

Vatandaşa hizmet sunmak, yaralarına melhem olmak hepimizin asli görevi.

 

Doğruları gizlemek, ne size ne de bana bir şey kazandırır.

 

Ekonomik bunalımın tavan yaptığı, enflasyonun arttığı, sebzeye meyveye, balığa ve ete fiyat pahalılığı dolayısı ile yaklaşılamayan bir dönemden geçiriyoruz.

 

Sanayide elemanlar, işten çıkarılmaya başlandı. Tüm bu gerçekler karşısında ekonomik sıkıntının olmadığını söyleyen iş adamları, siyasiler ve ticaret ile uğraşanlar; hiç samimi değilsiniz! Niyetiniz açıkça belli oluyor.

 

Sizi, samimiyete ve gerçekleri görmeye davet ediyorum. Ben varım siz de var mısınız?

 

Hizmetinde eksiklik ve aksaklık yaşanan özel ve kamu kurumları...

 

Evlere 12 saat boyunca elektrik vermeyen, insanları mağduriyet ile baş başa bırakan ve yoğun kar yağışı döneminde ilçelere yönelen, şehir merkezini unutan MEDAŞ.

 

Sizi, kamu hizmetini layıkı ile yerine getirmeye davet ediyorum. Ben varım siz de var mısınız?

 

Eski Buğday Pazarı civarındaki esnafların sıkıntısı büyük. Alanın görüntüsü nahoş. Yardıma muhtaç aileler de dertli. “Suriyeliler'e yardım yapılıyor. Biz, bu ülkenin insanıyız. Yeteri yardımı görmüyoruz” diyerek Büyükşehir Belediyesi'ne topu atıyor.

 

Sizi, esnafın ve yardıma muhtaç Türk ailelerinin sıkıntısına, daha çok ortak olmaya davet ediyorum. Ben varım siz de var mısınız?

 

Ülkemize en büyük yarayı milli ve manevi duygulara yeterince yer verilmeyen eğitim sistemi veriyor. Siyaset ile eğitimin keskin çizgiler ile ayrılması taraftarıyım.

 

Bu anlamda İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mukadder Gürsoy'un, sosyal medya üzerinden yaptığı “Şeytana, 'Sen nasıl şeytan oldun?' diye sormuşlar.O da; 'Bütün melekler EVET dedi, ben ise HAYIR dediğim için.' söylemlerine yer verdiği kutuplaştırıcı paylaşımı kınıyorum.

 

Sayın Gürsoy, sizi bu gibi paylaşımlardan ziyade, daha birleştirici ve geleceğin aydınlanmasına yönelik paylaşım yapmaya davet ediyorum. Ben varım siz de var mısınız?

 

Yaptıklarımız ve yazdıklarımız; birilerini hedef göstermek değil, aksine yanlış olan gidişata dur demek, daha güzel bir Türkiye'de hep birlikte yaşamak içindir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR