Ben Tedavisi

Ben Tedavisi

Cildimizde doğuştan ya da sonradan meydana gelen benler hele ki yüzünüzde yer alıyorsa estetik kaygılarınız başlamış demektir.

Cildimizde doğuştan ya da sonradan meydana gelen benler hele ki yüzünüzde yer alıyorsa estetik kaygılarınız başlamış demektir. Boyutları ve renkleri farklılık gösteren bu benler cildinizde leke görünümüne neden olur. Güneş ışınlarının etkisi ile çoğalan ve şekil değiştiren benlerden cerrahi işlem ile vakit kaybetmeden kurtulmanız gerekir. Zira benlerin yok edilmemesi durumunda kanserleşme riski bulunmaktadır. Burada hastalarımızın başvurduğu büyük bir hatadan söz etmek istiyoruz. ancak klinik ortamında bir hekim tarafından yapılabilir. Piyasada sizlere sunulan bitkisel karışımların benlerinizi yok etmede hiçbir olumlu etkisi yoktur. İçeriğinde bulunan etken maddeler ile cildinizin tahriş olmasına neden olan bu ürünler ekonomikliği ya da cerrahi işlem gerektirmeden benlerinizden kurtulacağınız algısı ile sizleri yanıltmasın. Modern tıpta yeri olmayan bu tekniklerden uzak durmalı ve işi uzmanlarına bırakmalısınız. Ben tedavisi denilince sektörde rakipsiz olan kliniğimize irtibat kanallarından ulaşmanız mümkündür. İdealist bir yapıya sahip olan doktorlarımız hasta kabullerini haftanın 6 günü gerçekleştirmektedir.

 

Radyo Frekans İle Ben Tedavisi

 

Radyo frekans tekniği adını son günlerde duyursa da oldukça uzun bir geçmişe sahiptir. Birçok hastalığın tedavisinde başvurulan lazer tekniğinden daha önce var olan radyo frekans ben tedavisinde en iz bırakmayan teknik olarak kabul edilmektedir. Eski usul ameliyatlarda meydana gelen dikiş izinin aksine önerilen kremlerin kullanılmasıyla hiçbir lekenin kalmadığı tekniğimizde benler buharlaştırılmaktadır. Radyo frekans aletinden gönderilen radyo dalgalarının benler üzerinde yoğunlaşarak buharlaşmasını sağladığımız bu teknik alanında 30 yıllık deneyime sahip olan hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Lokal anestezinin yeterli olduğu bu operasyondan sonra kliniğimizde kalmanızı gerektirecek bir durum yoktur. Aynı gün sosyal hayatınıza dönebileceğiniz tekniğimiz hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

 

Ben Aldırma Fiyatları

 

Ben aldırma ücretleri ne kadardır? Kliniğimize iletilen soruların başında yer almaktadır. Cildindeki benlerden kurtulmak isterken ekonomik güçlük yaşamak istemeyen hastalarımız için bu durum elbette önemli. Kurumumuz için maddi kazançtan önce hastaların sağlığı geldiği ve tüm kesimlerin kliniğimizde tedavi görebilmesinin yolu açılmak istendiğinden ben aldırma fiyatları adil bir anlayış ile oluşturulur. Bunun yanı sıra SGK ve Emekli Sandığı ile anlaşan kliniğimizde tedavi ücretlerinde yarı yarıya indirim uygulanmakta ve muayenelerden ücret alınmamaktadır. Birden fazla için indirim uygulayan kliniğimizden ben aldırma fiyatlarını öğrenmek için günün 24 saati bizlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.