'Ben De Bu Vatanın Bir Evladıyım Ve Milletimize Hizmet Aşkı Bende De Mevcut'

'Ben De Bu Vatanın Bir Evladıyım Ve Milletimize Hizmet Aşkı Bende De Mevcut'

A Milli Basketbol Takımı'nda Enes Kanter krizi sürüyor. 22 yaşındaki pivotu ameliyat eden cerrahla, konuşan Milli Takım Doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, ailesi ve menajerinin söylediğinin aksine; Enes'in dizine dikiş atılmadığını açıkladı....

A Milli Basketbol Takımı'nda Enes Kanter krizi sürüyor. 22 yaşındaki pivotu ameliyat eden cerrahla, konuşan Milli Takım Doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, ailesi ve menajerinin söylediğinin aksine; Enes'in dizine dikiş atılmadığını açıkladı. Beyzadeoğlu, Enes'in gelecek hafta takıma katılabilecek kadar sağlıklı olduğunu ifade etti.

Bu gelişme üzerine Enes Kanter üzerinden büyük tartışma yaşanırken, gelişmelere son noktayı ise Utah Jazz'ın milli sporcusu Enes Kanter koydu. Cihan Haber Ajansı'na yazılı bir açıklama yapan milli sporcu, yaşananlardan dolayı çok üzüldüğünü söyledi.

Enes Kanter imzası ve 'Sağlık durumum ile ilgili açıklamalara tekzip' başlığı ile yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu’nun hakkımda yapmış olduğu, 26 Temmuz 2014 tarihli, son sağlık durumum ile ilgili değerlendirme üzerine şahsım ve menejerim hakkında basında çıkan haberlere üzüldüm ve gerçeği yansıtmadığını ifade etmeliyim.

25 Temmuz Cuma sabahı medikal raporumun istenilmesi üzerine aynı gün öğlen saatlerinde Beyzadeoğlu’na raporların verilmesini doktorum Michael Terry’den biz arzu ettik. Kendisi ile Terry arasında yapılan görüşmenin detayları bir sürpriz değildi hiç birimiz için. Teknik bir tıbbi mesele olan meniskuke dikiş mi atıldı küçük bir temizlik mi yapıldı onlar ameliyat dikişleri miydi meselesine takınılmaması gerektiği kanaatindeyim. Bu aşamada sağlık durumumun sağlık görüşmeleri üzerine bir kanaate bağlanmasından ziyade profesyonel bir sporcu olarak benim nasıl bir iyileşme aşamasında olduğumun ve ne kadar çaba gösterdiğimin daha önemli olduğunu ifade etmeliyim.

Henüz iki hafta kadar önce ameliyat dikişlerim alındı ve fizyoterapi tedavisine başladım. Hergün elimden gelen en iyi performansı sergileyip hem üst vücut halter antrenmanlarıma hem de dizim için kısa koşu ve bisiklet antrenmanlarıma devam ediyorum. Süreci büyük bir ciddiyet içerisinde hem Utah Jazz çalıştırıcılarım hem menejerim hem de doktorlarımın kanaatleri ve profesyonel yönlendirmeleri üzerine geçiriyorum. Kendisine karşı sorumlu olduğum Utah Jazz takımındaki yöneticilerin yönlendirmeleri ve kanaatleri üzerine sağlıklı bir süreç geçiriyorum."

A Milli Takım kampına olmayan sakatlığını gerekçe göstererek katılmadığı algısının oluşmasına çok üzüldüğünü de belirten Enes Kanter, "Son olarak basketbolseverlere beni destekleyen veya desteklemeyen fakat benim hepsini saygı ile karşıladığım taraftarlarımıza şunu ifade etmek istiyorum." diyerek açıklamalarını şöyle sonlandırdı:

"En az sizlerin milli takıma dönmemi arzuladığınız kadar ben de dönmeyi arzuluyorum. Fakat bu süreç şahsım adına çok zor ve sizlerden bu konuda böylebi sansasyonel tarzı haberlere itibar etmemenizi istirham ediyorum.

Sizler gibi ben de bu vatanın bir evladıyım ve milletimize hizmet aşkı sizler gibi bende de mevcut. Lütfen kanaatleri yorumları ve ifadelerimizi bir daha gözden geçirip insaflı yaklaşım sergilenmesini istirham ediyorum saygı ve hürmet ile."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.