Belediye'den Üniversiteyi Kazanan Mersinlilere Burs Desteği

Belediye'den Üniversiteyi Kazanan Mersinlilere Burs Desteği

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın, daha önce duyurduğu üniversiteyi yeni kazanan Mersinlilere burs verilmesi hizmeti hayata geçiyor. Gülnar Belediyesi ile Büyükşehir Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kabul...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın, daha önce duyurduğu üniversiteyi yeni kazanan Mersinlilere burs verilmesi hizmeti hayata geçiyor. Gülnar Belediyesi ile Büyükşehir Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kabul edilen burs başvuruları için son gün 30 Eylül.

Konu ile ilgili bilgi veren Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, şunları ifade etti: "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, üniversite öğrencilerine yönelik yapacağı eğitim yardımından yararlanmak isteyenler, aşağıdaki listede yer alan evrakları hazırlayarak Mersin Büyükşehir Belediyesi veya Gülnar Belediye Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekiyor. Bu sosyal projemizden yararlanmak isteyen öğrencilerimiz son güne kalmadan müracaatlarını yapmalılar. Bunun için ilgili evraklarını hazırlayarak en kısa zamanda baş vurularını yapmalılar.

İSTENEN BELGELER

1-Dilekçe

2-Öğrenci belgesi (Açık Öğretim fakülteleri ile 2 yıllık fakülteler kabul edilmiyor)

3-Nüfus cüzdanı fotokopisi

4-Ailesinin Mersin'de ikamet ettiğini gösterir ikametgah belgesi

5-Nüfus aile bildirim formu

6-4 yıllık veya daha üstü üniversiteyi bu yıl kazandığını gösterir belge

7-Ziraat Bankası hesap no

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik eğitim yardımından, aşağıdaki şartları taşıyan istisnasız bütün öğrenciler yararlanabilecektir.

1-Ailesi Mersin'de ikamet etmek zorunda

2-Türkiye'deki herhangi bir üniversitenin 4 yıllık ve daha yukarı bir fakültesini bu yıl kazanmış olması gerekir. İlk yıl karşılıksız olarak verilecek yardım miktarı aylık 100 lira olup, 9 ay boyunca devam edecektir.

Şartları taşıyan öğrenciler, yukarıda istenen evrakları hazırlayarak, eylül ayı sonuna kadar belediyeye şahsen teslim etmek zorundadır."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.