Belediye Vatandaşların Küçükbaş Kurbanını Ücretsiz Kesecek

Belediye Vatandaşların Küçükbaş Kurbanını Ücretsiz Kesecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 4-7 Ekim tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklarını ücretsiz kesecek. Kesim işlemi bayramın birinci günü uzman ekiplerle yapılacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi,...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 4-7 Ekim tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklarını ücretsiz kesecek. Kesim işlemi bayramın birinci günü uzman ekiplerle yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde Hayvan Pazarı'ndaki hazırlıkları tamamladı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından her gün ilaçlaması ve bakımı yapılan Hayvan Pazarı'nda BASKİ, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli de huzurlu ve sağlıklı bir kurban satışı için mesai yapacak. Öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bayramın birinci gününde şehrin beş farklı noktasında vatandaşlara ücretsiz küçükbaş kurban kesimi hizmeti sunacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı veterinerler tarafından her gün ilaçlanan ve hayvan kontrolleri yapılan Hayvan Pazarı'nda hafta başından başlayan kurbanlık satışları arefe gününe kadar devam edecek.

Vatandaşın sağlıklı kurbanlık alması için Hayvan Pazarı'nı hazır hale getirdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı personeli Veteriner Harun Çakır, "Pazartesi gününden itibaren beş gün boyunca Hayvan Pazarı açık olacak. Hayvan Pazarı'nın her gün temizliği ve ilaçlaması yapılıyor. Hayvan Pazarı'na gelen her hayvanın hastalık kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Karantinalı köylerden gelen hayvanlara dikkat ediyoruz." dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nın birinci gününde şehrin beş farklı noktasında vatandaşa ücretsiz küçükbaş kurban kesimi hizmeti sunacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen ücretsiz kurban kesim noktaları şöyle: "Adnan Menderes Mahallesi kapalı pazar yeri, Bahçelievler Mahallesi Çarşamba pazarı kapalı pazar yeri, Ali Hikmet Paşa Mahallesi kapalı pazar yeri, Paşa Alanı Mahallesi Karizma Halı Saha'nın yanındaki kapalı pazar yeri, Gümüşçeşme Mahallesi kapalı pazar yeri. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.